DACIA Logan 3: Dotarile SPECIALE pentru Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 casti

DACIA Logan 3 a fost lansata in prima parte a acestui an de catre DACIA, si a venit cu foarte multe surprize extrem de interesante pentru clientii din toata lumea care cauta masini ieftine de care sa se poata folosi zilnic. Ei bine, DACIA Logan 3 nu dezamageste din acest punct de vedere, iar lansarea sa a venit cu extrem de multe schimbari importante, dar si cu o serie de dotari speciale despre care destui dintre clienti n-au aflat pana in momentul de fata.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata cu o pereche de casti Bluetooth Focal drept accesoriu, acestea fiind gandite pentru a oferi calitate ridicata pentru redarea de muzica, dar si etanseitate in medii zgomotoase. DACIA prezinta acest accesoriu special pentru DACIA Logan 3 drept o pereche de casti audio premium, si daca va uitati la ceea ce produce Focal, veti vedea ca are asemenea tipuri de produse, iar acum le puteti cumpara si cu noua masina.

DACIA Logan 3: Dotarile SPECIALE pentru Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 carlig remorcare

DACIA Logan 3 are o alta dotare speciala pentru cei care au nevoie sa tracteze orice, DACIA spunandu-le soferilor ca pot cumpara inclusiv un carlig de remorcare care poate fi montat/demontat fara unelte. Cei de la DACIA spun ca acest carlig pentru remorcare pentru DACIA Logan 3 este compatibil cu cam orice fel de remorca, rulota, etc, astfel ca ati putea atasa orice la masina, dar tinand cont si de motorizarile slabe care limiteaza capacitatea de tractare.

DACIA Logan 3 scaun copii

DACIA Logan 3 mai are o dotare speciala disponibila ca un accesoriu, si vorbim despre scaunele pentru copii care pot fi cumparate impreuna cu masinile de catre clienti. Daca aveti copii, atunci stiti cu siguranta ca este nu doar obligatoriu, ci si perfect normal sa cumparati un scaun de copii pentru calatoriile cu al vostru copil, iar pentru DACIA Logan 3 exista o selectie bazata pe varsta copilului vostri, deci puteti gasi orice aveti nevoie.

DACIA Logan 3 are toate aceste dotari speciale disponibile pentru achizitie in lista de accesorii, asa ca va trebui sa le cautati pe acolo daca veti dori sa le cumparati impreuna cu masina voastra.