DACIA Duster 2021: Ultimul Model fara o Radicala Schimbare

DACIA Duster 2021 diesel

DACIA Duster 2021 este pregatit de lansare chiar luna aceasta, noua model de SUV pregatit de catre compania romaneasca avand deja filmate inclusiv materialele de prezentare, astfel ca asteptam doar ziua de 22 iunie. DACIA Duster 2021 este un model facelift al seriei de SUV-uri pe care DACIA o vinde de foarte multa lume, astfel ca nu vorbim despre schimbari importante care vor fi oferite cu ea, desi vom vedea cateva modificari bune pentru noi toti, in final.

DACIA Duster 2021 va fi totusi ultimul model de SUV de la DACIA care va avea un element foarte important, iar asta pentru ca o schimbare foarte serioasa e facuta de catre producator. Cei de la DACIA renunta la motoarele diesel in favoarea celor pe benzina, dar si a motorizarilor hibride pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a conduce si masini care polueaza mai putin, chiar daca e posibil ca ele sa consume totusi mai mult decat DACIA Duster 2021, de exemplu.

DACIA Duster 2021: Ultimul Model fara o Radicala Schimbare

DACIA Duster 2021 va avea aceleasi motorizari precum modelul actual vandut pe piata de catre compania romaneasca, astfel ca n-ar trebui sa vedem surprize din acest punct de vedere cand va fi lansata. Desigur ca vor exista schimbari la interior si exterior, iar o cutie de viteze cu dublu ambreiaj va fi oferita, insa DACIA Duster 2021 va ramane totusi si cu motoarele diesel pe care le stim de la modelele vandute deja, ceea ce e o veste buna pentru multi.

DACIA Duster 2021 ar putea fi si ultimul model care  va avea tractiune integrala, cei de la DACIA spunand ca lucreaza la o metoda de implementarea a tractiunii 4X4 in Duster 3, dar nimic nu e sigur. DACIA Duster 2021 e un facelift care trebuia lansat de mai mult timp de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca schimbarile oferite acum sunt asteptate de mult mai mult timp de catre clienti, dar iata ca au venit totusi foarte greu.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie lansat, dupa cum v-am spus si la inceputul articolului, undeva in jurul datei de 22 iunie, asa ca ramane sa vedem daca se va mai schimba ceva din nou.