DACIA Logan 3: Atentie, Problema Serioasa Confirmata Oficial

DACIA Logan 3 capota

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai populare masini ale momentului, noul model produs de catre DACIA fiind lansat la inceputul acestui an pentru toti cei interesati sa il cumpere. DACIA Logan 3 a fost prezentata in 2020, iar productia a inceput tot atunci, insa se pare ca unele dintre modelele fabricate la Mioveni au o problema care a impus rechemarea in service a unor masini din Portugalia, conform uneo notificari oficiale facuta prin RAPEX.

DACIA Logan 3 a inceput sa fie vanduta la nivel european in februarie, insa problema a fost recunoscuta in mod oficial abia la finalul lunii mai, si nu se stie cate modele sunt afectate de fapt. Conform autoritatilor din Portugalia, care au introdus alerta RAPEX, se pare ca exista o problema cu o defectiune a sistemului de blocare a capotei motorului pentru anumite modele, iar din cate se pare inclusiv Sandero 3 ar fi afectata de aceasta defectiune majora.

DACIA Logan 3: Atentie, Problema Serioasa Confirmata Oficial

DACIA Logan 3 are practic o problema din cauza careia capota se poate deschide in mod inopinat in timp ce masina este condusa de catre soferi, si asta poate duce la accidente foarte grave. Se pare ca modelele DACIA Logan 3 produse la Mioveni intre 5 noiembrie 2020 si 23 decembrie 2020 ar fi afectate, impreuna cu modelele Sandero 3 fabricate tot la Mioveni intre 2 septembrie 2020 si 13 ianuarie 2021, deci mii de masini ar putea fi afectate de problema.

DACIA Logan 3 a fost vanduta in cantitati mari in toata Europa, si nu numai, iar in mod normal ar fi trebuit sa fi primit deja o notificare de la reprezentanta de la care ati cumparat masina. Notificarea vine doar daca aveti o DACIA Logan 3 afectata de aceasta problema, deci daca nu ati primit fie nu aveti o masina afectata, fie reprezentanta nu v-a anuntat, deci nu ar strica sa intrebati voi daca masina voastra e una dintre cele cu acest defect care poate fi foarte periculos.

DACIA Logan 3 a fost vanduta in cantitati mari dupa lansare, si in baza informatiilor privind modelele afectate, e posibil ca o buna parte dintre cele vandute chiar de la inceput sa aiba probleme.