DACIA Duster 2021: Decizia Oficiala Importanta ce Surprinde

DACIA Duster 2021 neanuntat

DACIA Duster 2021 a fost anuntat in mod oficial de catre DACIA ca noul model de SUV facelift pentru piata europeana, insa o decizie foarte importanta vine ca o surpriza dezamagitoare pentru unii. Mai exact, desi DACIA Duster 2021 a fost modificat in versiunea facelift pentru clientii care vor un SUV clasic, din pacate versiunea pick-up, camioneta, nu a fost imbunatatita in vreun fel, sau cel putin nu au aparut informatii in legatura cu acest lucru, deocamdata.

DACIA Duster 2021 are destule modificari facute de catre cei de la DACIA, se pare ca nu toate versiunile care sunt vandute acum sub acest brand vor beneficia de modificarile anuntate oficial. Versiunea pick-up a DACIA Duster a fost anuntata in toamna anului trecut, dar fara noutatile pe care DACIA Duster 2021 le aduce, si e improbabil ca ele sa fie implementate prea curand pentru clienti pentru ca ar fi vorba despre o modificare prea rapida a noii masini.

DACIA Duster 2021: Decizia Oficiala Importanta ce Surprinde

DACIA Duster 2021 nu are pana in momentul de fata nici macar zvonita o posibila lansare a unei versiuni pick-up, astfel ca nu stiu daca ea este in dezvoltare, sau daca va fi lansata vreodata. DACIA Duster 2021 este ultima versiune din seria care a fost lansata cu foarte multi ani in urma, si care a fost actualizata rar si fara prea multe schimbari notabile, exceptie facand ceea ce vedem acum cu modelul facelift, care are parte de noutati foarte bune.

DACIA Duster 2021 inca nu a intrat in productie la compania DACIA, deocamdata fiind adunate piesele necesare pentru ca acest proces sa inceapa, insa abia prin august ar putae fi initiat totul. Lansarea DACIA Duster 2021 este asteptata undeva prin septembrie, cel mai devreme, dar nimic nu este 100% sigur in momentul de fata din cauza penuriei de semiconductori, asa ca planurile s-ar putea schimba destul de mult in urmataorele saptamani.

DACIA Duster 2021 ramane totusi o masina care este interesanta pentru multi clienti, o masina care va genera cu siguranta vanzari destul de bune, chiar daca va fi usor mai scumpa decat modelele actuale.