DACIA Duster 2021: Hotararea IMPORTANTA ce a Surprins Lumea

DACIA Duster 2021 convenabil

DACIA Duster 2021 a fost anuntata in mod oficial de catre cei de la DACIA pentru intreaga lume, versiunea facelift venind cu o serie de modificari in raport cu modelele care sunt acum la vanzare pe piata. Noutatile sunt demne de un SUV care sa fie in atentia oamenilor, multe dintre ele fiind preluate de la Logan 3, insa desi DACIA Duster 2021 a fost anuntata in mod oficial, pana acum n-au venit si detalii cu privire la preturile la care ea va fi disponibila.

DACIA Duster 2021 a fost zvonita de catre presa din Franta ca fiind pregatita pentru lansare la preturi care incep de undeva de pe la 12.490 de euro pentru modelul cel mai ieftin din noua serie care va ajunge in reprezentante in toamna. Pretul este uimitor de bun pentru SUV, in conditiile in care in Romania vechiul model al Duster se vinde la preturi care incep de la 14.000 de euro, insa in Germania DACIA Duster 2021 ar urma sa fie chiar mai ieftina.

DACIA Duster 2021: Hotararea IMPORTANTA ce a Surprins Lumea

DACIA Duster 2021 ar urma sa coste 11.999 euro in Germania conform unor surse din presa internationala, iar valoarea este cu mult mai mica decat cea asteptata de mult chiar si in Romania, chiar daca masina e produsa aici. Versiunea de 12.000 euro a DACIA Duster 2021 pentru Germania ar fi ce Acces, care in Franta ar costa 12.500 de euro, iar cum informatiile similare vin de la presa franceza si germana, e posibil ca preturile pentru cele doua tari sa fie cat se poate de reale.

DACIA Duster 2021 in versiunea acces va avea motoare TCe 100 Eco-G de 90 cp cu tractiune pe rotile din fata, insa se pare ca acelasi motor ar urma sa fie oferit in Germania si in versiunea Prestige, care ar costa 16.000 de euro. Preturile la care DACIA Duster 2021 ar transforma masina in cel mai ieftin SUV de pe piata, cu preturi comparabile cu cele ale unor modele ale Logan, dar desigur mai mici decat cele ale concurentei, iar cu tichete Rabla ele ar scadea si mai mult.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa intre in productie in perioada urmatoare pentru a fi lansata in toamna pentru toata lumea, asa ca ramane sa vedem si anuntul oficial al DACIA privind preturile de vanzare.