Samsung Galaxy S9. Carcasa REALA in Prima Imagine

Samsung Galaxy S9 are astazi prezentata intr-o prima imagine noua carcasa reala care va fi folosita pentru telefonul care va fi lansat in primavara anului 2018.

Samsung Galaxy S9 are astazi o prima componenta reala prezentata intr-o imagine, ea confirmand saptamani intregi de zvonuri cu privire la planurile companiei coreene pentru noul sau telefon mobil. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea carcasa Samsung Galaxy S9 in care va fi inclusa camera simpla pe care telefonul o va avea, impreuna cu cititorul de amprente si flash LED-ul pentru iluminare.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o camera simpla, in timp ce modelul Plus va avea o camera duala, aceasta fiind prima serie in care se face aceasta diferentiere intre cele doua modele. Practic toti cei care vor cumpara Samsung Galaxy S9 vor avea parte de beneficii mai putine in compaterie cu cei care vor cumpara modelul plus, cam asa cum se intampla si cu telefoanele iPhone ale companiei Apple.

Samsung Galaxy S9. Carcasa reala in prima imagine

Samsung Galaxy S9 va fi si primul din seria premium a companiei coreene care va avea cititorul de amprente sub camera si nu in partea dreapta a acesteia, multi fani spunand ca aceasta schimbare este buna. Coreenii au fost criticati intens pentru mutarea cititorului de amprente din telefoane in carcasa, iar cu Samsung Galaxy S9 acest lucru nu se va schimba, insa poate ca noua pozitionare este mai buna, in final.

Samsung Galaxy S9 carcasa reala

Samsung Galaxy S9 va avea diferente intre modele nu doar in ceea ce priveste camera, ci si cand vine vorba despre cantitatea de memorie RAM, modelul mai mic urmand a vea mai putin RAM. Pentru modelul plus urmeaza sa fie oferiti 6 GB de memorie RAM, in timp ce pentru Samsung Galaxy S9 vor fi 4 GB de memorie RAM, iar asta va conta in final cand vine vorba despre performantele aplicatiilor.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 de catre compania coreeana, insa lansarea ar putea avea loc in martie.