Samsung GALAXY S10. INGENUNCHEAZA iPhone XS Max in Performante

Samsung GALAXY S10. Reuseste sa ingenuncheze iPhone XS Max in performante intr-un nou test complex, devenind noul "rege" al smartphone-urilor la inceput de 2019.

Samsung GALAXY S10 iPhone XS Max

Samsung GALAXY S10. Daca inca nu erati convinsi ca iPhone XS Max este ingenuncheat de noul model de smartphone al companiei Samsung in ceea ce priveste performantele, poate ca acest clip video complex va lamureste complet. Vorbim despre versiunea Samsung GALAXY S10 care are chip Qualcomm Snapdragon 855, deci versiunea vanduta in doar cateva tari de pe glob, nu si in Romania, el fiind mai performant decat cel cu chip Exynos.

Samsung GALAXY S10. In prima parte a clipului video iPhone XS Max a reusit sa obtina un mic avantaj in fata telefonului coreenilor, si reuseste in final sa termine prima parte a testului cu un foarte mic avantaj in fata concurentului sau. Problema vine in a doua parte a clipului video, unde cei 8 GB RAM ai Samsung GALAXY S10 isi fac simtita prezenta, telefonul reusind sa tina deschise in fundal aplicatiile Word si Excel, plus altele 2, in timp ce iPhone XS Max trebuie sa reincarce doua documente mari.

Samsung GALAXY S10. INGENUNCHEAZA iPhone XS Max in Performante

Samsung GALAXY S10. Diferenta dintre cele doua telefoane la finalul testului a fost de aproape 16 secunde, insa iPhone XS max a avut nevoie de 20 de secunde in plus fata de concurentul sau pentru a termina a doua parte a testului. Asta ne arata fara dubiu faptul ca acei 4 GB RAM din iPhone XS Max au devenit insuficienti pentru aplicatiile complexe, iar Samsung GALAXY S10 readuce compania Samsung in topul privind performantele smartphone-urilor Android.

Samsung GALAXY S10. Sigur, veti spune ca aceste diferente nu le vedeti in folosirea zilnica, insa de fiecare data cand stati mai mult sa se deschida i aplicatie pe iPhone, sau asteptati sa se reincarce una redeschida din funal, resimtiti problema. Desi iPhone XS Max a sters pe jos cu telefoanele Android in toamna anului trecut, acum e randul Samsung GALAXY S10 sa stearga pe jos cu ceea ce are Apple mai bun in materie de smartphone-uri.

Samsung GALAXY S10. Desi performantele modelului cu chip Snapdragon sunt uimitor de bune, nu trebuie uitat faptul ca vasta majoritate a modelelor vandute in lumea intreaga au chip-ul Exynos, mult mai slab in performante.