Apple corecteaza textul prin care admite ca Samsung nu i-a incalcat brevete de inventie, il ascunde pe website-ul din Marea Britanie

  V-am spus saptamana aceasta ca Apple a fost “trasa de urechi” de o instanta din Marea Britanie dupa ce a refuzat sa respecte o hotarare prin care era obligata sa publice pe website-ul sau, si in ziare de mare circulatie din Marea Britanie, un document prin care sa admita ca Samsung nu i-a incalcat brevetele de inventie pentru iPad. Zilele trecute Apple a publicat in ziarele din Marea Britanie un anunt prin care admitea acest lucru, iar acum a publicat si pe website-ul sau documentul, facand pe prima pagina o specificatie in acest sens.

  Desi Apple a publicat acel mesaj pe website-ul din Marea Britanie, a facut-o in stilul propriu si a inclus pe prima pagina un cod javascript care ascunde mesajul pana in momentul in care utilizatorul face scroll in jos in pagina. Indiferent ce rezolutie ar avea monitorul de pe care este vizitat website-ul, website-ul se redimensioneaza si afiseaza doar materialele promotionale principale, informatiile privind procesul cu Samsung putand fi vizionate numai dupa efectuarea unui scroll in jos.

  Apple nu a fost obligata sa publice acel mesaj intr-o parte a website-ului sau care este vizibila in primul ecran, deci a facut asa cum a stiut mai bine si a ascuns mesajul in footerul website-ului, dar asta nu spala rusinea la care a fost supusa.