Va lansa geohot o solutie de decodare pentru iOS 4.1?

geohot a surprins foarte multa lume prin revenirea sa si lansarea solutiei de jailbreak pentru iOS 4.0/4.0.1/4.0.2/4.1 denumita limera1n, insa din pacate aceasta surpriza nu a fost de bun augur pentru cei de la Chronic Dev care s-au vazut nevoiti sa amane lansarea greenpois0n pentru a nu strica un exploit. geohot ne-a obisnuit cu solutii de decodare si de jailbreak lansate la scurt timp una dupa cealalta si probabil foarte multi se asteapta ca istoria sa se repete si anul acesta. limera1n a aparut din senin probabil pentru ca, Chronic Dev Team nu avea sa lanseze o solutie de jailbreak pentru toate terminalele asa ca e posibil ca geohot sa isi “alimenteze” mandria si cu lansarea unei solutii de decodare.

Parerea mea este ca da, geohot ar putea lucra la o solutie de decodare insa eu unul nu pot fi sigur de acest lucru si pana cand geohot va anunta pe limeran1.com ceva legat de asta nu putem fi siguri de nimic. Cu aceasta ocazie va reamintesc de faptul ca geohot nu are cont pe Twitter si tot ce vedeti scris pe contul geohotus este 100% fals, lucru confirmat si de MuscleNerd.

16 COMENTARII

  1. Lansează ZaHot asta in 2 saptamâni un unlock ! ! Tipu e bun si a reactionat exact Cand aveam nevoie nu ca cei de la Chronic ..! Sper , dând un pronostic ca in 2 sapt sa apară :).! E una din activitățile sale plăcute ;).! Spor la unlock ! ZaOne , am un amic cu 3G si un custom 4.1 pe Mac făcut , si nu ii merge YouTube , chiar dacă a folosit Push Doctor , iar Game Center nu ii apare ! Care sunt sugestiile ? Ms :).!

  2. Din pacate pentru baseband-ul 05.14.02 nu exista solutie de decodare. Daca ai un baseband vechi si esti pe 4.1 atunci poti face decodare cu ultrasn0w.