Prima Pagina Cydia greenpois0n va face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 fara a necesita SHSH

greenpois0n va face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 fara a necesita SHSH

Aseara v-am spus ca echipa Chronic Dev lucreaza la o noua solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1. Aceasta solutie este dezvoltata in paralelel cu cea a Dev Team si a lui comex iar toate 3 reprezinta proiecte se parate cu, probabil, exploit-uri separate. Solutia celor de Dev Team este redsn0w 0.9.7 care necesita SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 pentru a face untethered jailbreak, solutia lui comex este inca in lucru iar solutia celor de la Chronic Dev Team este in exact acelasi stadiu. Partea buna a solutiei lansate de Chronic Dev Team sta in faptul ca echipa intentioneaza sa lanseze o solutie de untethered jailbreak pentru toata lumea indiferent daca avem sau nu SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 salvat in Cydia.

tahu363: @p0sixninja I assume you are talking about Greenpois0n? Are you implementing Musclenerd’s untether or do you have your own?

p0sixninja: @tahu363 we’re implementing our own

Capsfanchad: @p0sixninja I’m assuming “your own” will require 4.2b3 shsh? And thanks for your guys work!

p0sixninja: @Capsfanchad lol no

Daca vor reusi sa lanseze sau nu aceasta solutie de jailbreak ramane de vazut, oricum toti speram ca geohot sa “salveze” din nou situatia.

 • Share it please!

 • DjCultus

  Pana acum avem una si proasta …. doua invizibile :)) …iar a treia e pe “vine” …!!

 • hater

  daca va uitati pe tweeter care aveti follow pe sherif_hashim. o sa vedeti ca in cursul zilei de azi ia raspuns unui utilizator cu privire la confirmarea datei pt scoaterea unlock-ului pt i4. acesta cum era de asteptat ia raspuns la aceasta intrebare cu un sictir suprem din care reiese ca nicidecum data de 16 este cea limita pt aparitia unlockului. deci cum era de asteptat sunt sanse minime ca pana pe data de 16 adica sapt asta sa avem vre-un unlock. cine nu ma crede sa consulte tweeterul :). tot ce ramane de facut acum este sa asteptam ceva de la geohot. ca sherif hashim e clar ca nu va scoate prea curand nimic. poate si datorita faptului ca nu sa gasit inca o solutie. el nevrand sa recunoasca nici in ruptul capului incompetenta

 • alex pure

  Ar fi ceva sa vina geo cu solutia de jailbreak si una de decodare 🙂 Poate ca asta face acum, ma gandesc ca daca a reusit sa faca limera1n , poate sa-l modifice oarecum sa mearga si pe 4.2 si lucreaza la decodare.

  Dam si noi cu presupusul. Orice e posibil atunci cand nu ai informatii sigure.

 • cezarica

  Si marmota invelea ciocolata…

 • Tigris Regalis

  Această știre este despre un obiectiv pe care și l-au props cei de la Chronic Dev Team, nicidecum o certitudine, așadar știrile bune se mai lasă încă așteptate … possibly forever!

 • DjCultus

  asta ar inseamna maine Geo sa scoata o solutie de jb unthetered …..ceea ce nu cred :)) ! L1merai a scos-o pe 10.10.10 :))….urmeaza “ruby ” frectia aia pe 11.1.11;)

 • cezarica

  Daca e sa mearga pe acelasi “tipar” atunci ar fi pe 11 Noiembrie (11) nu Ianuarie (01). 🙂

 • DjCultus

  Ha :)) ….atunci ar fi grav pentru astia !