Adio unlock pentru iPhone 4 si iPhone 4S cu iOS 5 din partea Dev Team

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aJaGu-XOWF4[/youtube]

  Saptamana aceasta v-am spus ca echipa care a dezvoltat celebrele cartele Gevey, care decodeaza terminale iPhone 4 cu baseband de iOS 4, au descoperit o solutie de unlock pentru iPhone 4S numita Gevey Ultra S. Folosind aceasta noua cartela puteti decoda un iPhone 4S cu iOS 5.x fara a face jailbreak si fara a suna la serviciul de urgenta 112, totul pentru doar 55$, adica in jur de 180 RON. Tot saptamana aceasta v-am spus ca aceeasi producatori au inceput sa testeze si o cartela care decodeaza terminalele iPhone 4 cu baseband 04.11.08 sau mai mare pe care de obicei il regasim in iOS 5.x. Daca testele vor avea succes vom afla in curand insa eu sunt sigur ca totul se va termina cu o cartela disponibila pentru achizitie.

  Daca avem cartele Gevey pentru decodarea terminalelor iPhone 4/4S, atunci va mai lansa Dev Team o solutie de unlock pentru aceste dispozitive? Raspunsul este mai mult ca sigur nu si el se bazeaza pe istoria de anul trecut cand MuscleNerd a spus indirect ca o solutie de unlock nu are de ce sa fie lansata din moment ce exista cartele Gevey care decodeaza aceste terminale. Nu conteaza daca Dev Team are sau nu o solutie de unlock pentru iPhone 4/4S pe iOS 5 pentru ca ea nu va fi publicata decat daca actualele cartele devin inutile in urma unui baseband update, lucru care probabil se va intampla de indata ce iOS 5.1 va fi lansat. Daca aveti un iPhone 3GS nu va asteptati la o solutie de unlock pentru ca aveti optiunea de a instala baseband-ul de iPad si Dev Team nu va dezvolta altceva pentru voi.

  In concluzie, in viitorul apropiat nu cred ca Dev Team se va chinui sa lanseze o solutie de unlock pentru iPhone 4/4S cu iOS 5.x decat daca aceste cartele de decodare devin complet inutile pe baseband-urile noi insa chiar si atunci sansele lansarii unei solutii de unlock sunt foarte mici.