Gevey AIO V23 promite sa decodeze iPhone 4S cu baseband 03.0.04 din iOS 6

  Daca aveti un iPhone 4S caruia i-ati facut din greseala, sau nu, update la iOS 6 si ati actualizat baseband-ul, atunci s-ar putea sa existe pentru voi o solutie ieftina de decodare. Ea se numeste Gevey All in One, adica o cartela care se instaleaza impreuna cu SIM-ul in sertarul SIM, si care se pare ca decodeaza inclusiv baseband-ul 03.0.04 al iPhone 4S cu iOS 6 instalat. Nu stiu cat de sigura este aceasta informatie, insa versiunea 2.3 a software-ului pentru Gevey AIO ar trebui sa decodeze acel baseband, iar daca aveti o asemenea cartela, ii puteti face upgrade la noul soft numai daca aveti si aparatura necesara.

Gevey AIO No Cut update v 23 for iPhone 4S released! This update works with the new iOS 6 operating system and it’s compatible with the latest 3.0.04 modem firmware.

  Daca informatia se dovedeste a fi adevarata, atunci in curand vor fi disponibile pe piata si primele cartele Gevey AIO care decodeaza iPhone 4S cu baseband al iOS 6, iar pretul de achizitie al unei asemenea cartele este 30$ la producator. Repet, nu stiu cat de adevarata este informatia, nu cumparati cartele de acest gen decat daca ele intr-adevar decodeaza acel baseband al iOS 6 pentru iPhone 4S. Din pacate despre vreo solutie de decodare pentru iPhone 4 nu se stie absolut nimic.