Prima Pagina BigBoss Parallax enaBlur permite administrarea efectelor Parallax si Blur in iOS 7

Parallax enaBlur permite administrarea efectelor Parallax si Blur in iOS 7

  Dupa cum prea bine stiti deja, Apple a implementat in iOS 7 animatii noi care au la baza efectele Parallax, Blur si nu numai. Implementarea acestor noi animatii genereaza probleme cu performantele unor terminale, astfel ca Apple a implementat functia Reduce Motion care permite dezactivarea completa a lor. Totusi, unii utilizatori nu doresc sa activeze chiar toate animatiile din iOS 7, astfel ca Parallax enaBlur a fost lansat, el permitand controlarea separata a efectelor Parallax si Blur.

You can choose effect to apply in your device.  If you want to set off parallax effect, you can. If you want to set on blur effect, of course you can. You can enable or disable effect what you want. Options for this tweak are Parallax section in SpringBoard settings, accessed via the ControlCenter new button. If you want to disable Parallax only, you can use another free tweak.

  Parallax enaBlur implementeaza un buton in Control Center pentru accesarea meniului sau de setari si necesita instalarea HiddenSettings7 pentru a functiona. Parallax enaBlur este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Paul

  @zaone am instalat acest tweek din repo-ul insanely pentru ca era gratuit pe iphone-ul meu 4 . Toate bune si frumoase , mi-a mers blur pana am dat pe fastest . Acum nu mai imi functioneaza ,imi arata ca e activat , ma duc in hidden settings in meniul principal , apas pe parallex si-mi arata ca e dezactivat . Am reinstalat si hidden settings si parralax enablur de 3 ori si tot nu merge . Ma poate ajuta cineva ?

 • Paul

  @zaone Am instalat acest tweek pe iphone-ul meu 4 . Am activat blur toate bune si frumoase , imi arata control center cu blur notificaton center tot cu blur , se misca greu dar aia e . Am dat pe fastest crezand ca o sa mearga mai bine , mi-a dezactivat blur . L-am activat iar , dar nu merge , si daca intru in Hidden Settings in blur imi arata ca e dezativat , il activez , ies din blur adica in meniul principal de la HS intru in Parallax si arata ca e dezactivat . Am reinstalat de 2-3 ori acest tweek si tot am aceasta problema . Mentionez ca il am din repo-ul insanely nu din bigboss 🙂 . Daca cineva ma poate ajuta va rog :3 .

 • Paul

  @zaone am instalat aceasta aplicatie din repo-ul insanely pentru ca e gratuita , a mers prima oara , am dat pe faster pentru ca mergea destul de greut si credeam ca o sa mearga mai repede iar acum nu mai merge deloc , activez si nimic . Am iphone 4 si am reinstalat tweek-ul de 3-4 ori si tot nimic . Cum as putea sa fac sa mearga din nou?

 • In general de la tweak-urile piratate nu te poti astepta sa functioneze 100% corect.

 • tobby

  din pacate si eu am dat pe fastest si n’a mai mers. la fel am dezinstalat hiddensettings7 si parallax enablur ,am instalat din nou si nu merge. asta e,sper sa apara un update

 • Paul

  Am revenit , efectiv am rezolvat aceasta problema dar habar n-am cum. Am lasat telefonul cu tweek-ul o seara fara sa umblu pe el iar azi la scoala am dat pe blur , nu mergea si am dat pe fastest . S-au blocat ambele pe activat , s-a blocat telefonul asa ca am apasat pe butonul de off s-a inchis , am glisat pentru deachidere si mi-a mers blur-ul, stiu ca n-ati inteles dar incercati poate merge 🙂 .