Prima Pagina activare Romanii floodeaza si incearca sa sparga serverele doulCi pentru activarea iPhone-urilor blocate...

Romanii floodeaza si incearca sa sparga serverele doulCi pentru activarea iPhone-urilor blocate in iCloud

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca un nou sistem numit doulCi poate activa iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock, un grup de hackeri reusind sa sparga serverele Apple pentru a indeplini aceasta procedura. Desi compania Apple incearca sa repare vulnerabilitatea serverelor si a iTunes/iOS prin care sunt activate terminalele blocate, se pare ca hackerii sunt atacati si din alte parti, inclusiv din Romania.

  Unul dintre hackerii grupului a publicat pe propriul cont Twitter doua IP-uri ale unor servere din Romania care au fost utilizate pentru atacuri impotriva propriilor servere, unul reusind chiar sa blocheze complet activitatea sa. Deocamdata nu se stie cine incearca sa sparga serverele hackerilor, sau macar sa le mentina nefunctionale, insa era de asteptat ca situatii de acest gen sa existe, serverele putand fi floodate si din alte parti.

  Pana acum doulCi a fost utilizat pentru activarea a mii de iPhone-uri si tablete iPad in decursul ultimelor saptamani, unele functionand fara probleme in retelele GSM, in timp ce altele raman blocate si fara functionalitate GSM.

 • Vladisimo

  daca nu romanii atunci cine? =))

 • NicKel

  isi fac baietii reclama cat ii mai tine, aproape ca mi-e mila…

 • Ticu

  Bijnitarii se chinuie sa activeze telefoanele furate 🙂 Ip-ul e de RDS, Bucuresti 😉

 • samsung

  habar nu aveti despre ce e vorba, inclusiv hax.0ru ala de a postat I.P.-ul. da e un ip de ro, dar este clar ca nu e de la hac.ker de acasa :), mai au mult pana vor invata si americanii ca romanii sunt inaintea lor cu mult… la fu.rat si la stri.cat

 • A spuns cineva ca e IP-ul cuiva de acasa?

 • samsung

  pai si atunci la ce il ajuta pe lam3ru ala IP-ul care l-a publicat, poate e un ip de prin public 🙂 de la metrou, etc, te c*** pe el de ip, asta nu inseamna nimic

 • Ca sa stie ala care face flood sa se linisteaza.

 • Wylly

  Nu merge gsm la nimeni.Nu are cum deoarece treb sa ai o cartela cu pin in iphone/ipad si nu treb sa o deblochezi

 • seby

  Doar cu o adresa ip nu pot face mare lucru si nu spun asta ca as fi eu un mare haker dar am cunostinte care stiu foarte multe in domeniu asta si mi-au spus tot felul de chestii…….in plus sunt sigur ca atacurile nu sunt de la noi in mod direct si altii se folosesc de romani pentru ca avem viteza foarte mare la internet…….

 • Claudiu91

  Poate e un chinez care foloseste ip de Romania… Ce breaking news…

 • @Wylly: Cum? Ca sunt atatia care se bat cu pumnul in piept ca merge, inclusiv pe aici.

 • Merlin

  @Wylly, vezi pe twitter ca sunt multi care au semnal pe iPad Air, iPhone 5S etc.. Se va rezolva si functia GSM pentru toate permanent.

  Cat despre IP.. chiar nu au ce sa faca, daca e IP dinamic se c*c* pe el. Si daca trimit mail la departamentul de abuz sa il raporteze ca a incercat sa fure fisierele sau mai stiu eu ce tot nu vor face nimic. Am avut server la un datacenter mare si ma ataca un lesinat care avea cateva servere printre care si unu de la datacenter-ul ovh si din cauza lui pica un rack de dedicate si tot nu s-a putut face nimic.

 • eu

  Cine e fraier sa faca flood de acasa de la el?
  Copilarii pt atras muștele.

 • Wylly

  @merlin Eu știu ce vorbesc.Nu vorbesc prostii.Au semnal vreo 5 maxim pana intra in bootloop(lucru care se întâmpla daca nu ai PIN la sim)Alții care au semnal la ele au instalat cydia si au sters setup.app si le arată doar bulinuțele de la semnal si nu merge sa sune sau sa trimită mesaje.Sunt foarte bine documentat si urmăresc echipa DoulCi de multă vreme deci nu vorbesc prostii

 • Serious Sam

  Nu te supăra zoane dar 80%din ce ai scris tu aici despre doulci e eronat dacă nu chiar incorect … Am folosit server-ul acum 3 saptamâni … Asta ca si idee spune mi si mie tu de când Știai de existența lui… Am activat un air si un 5s … Procedura nu se bazează pe vulnerabilitatea serverelor Apple ci aceștia practic au falsificat tichetul de activare … Dacă ai fi urmărit discursul lui ih8snow ai fi observat ca de acolo a plecat toată distractia … Si dacă ai uirmarit contul de twitter al lui aqua ai fi văzut ca a început sa iasă si el din spatele cortinei … Iar cât despre blocarea serverului … Nu prea au ce sa facă … E o deblocare care dovedește faptul ca acest iCloud lock este o porcarie prin care Apple nu face nimic altceva decat sa omoare piața sh de idevice uri …

 • Deci falsificarea tichetului nu este, in sine, o vulnerabilitate, e o functie, sau ce? Cat despre vulnerabilitatea serverelor Apple, baietii au obtinut acces la ceva acolo, e cam greu sa falsifici un tichet daca nu stii ce trebuie exact falsificat.
  Apple poate sa faca multe, daca vrea, dar numai daca vrea. Si daca Apple omoara piata de terminale furate, foarte bine, sper sa reuseasca sa implementeze metode si mai stricte, ca aia care fura telefoanele sa faca bors din ele.

 • ozzybogdan

  romani is cei mai buni no comment is peste toti ce sa faca saraci de apple sunt atacati din toate partile

 • octav

  Sa nu uitam ce au facut cei doi hackeri de la ANONYMOUSE
  cu o erroare din itunes pe windows SSL
  pc era mijlocul de date dintre telefon si srv
  si cu aceasta erroare il indica gresit telefonul pe pc ca fiind un srv apple