Prima Pagina activare Iata cate iDevice-uri au fost activate prin singurul sistem de activare a...

Iata cate iDevice-uri au fost activate prin singurul sistem de activare a iPhone blocat in iCloud si ce suma de bani a strans

  doulCi este un sistem de activare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock, el fiind lansat cu aproximativ doua luni de zile in urma si facut recent popular. Hackerii din spatele acestui sistem sustin ca au activat pana acum peste 23.000 de terminale prin intermediul propriilor servere, dispozitivele fiind deblocate singuri de catre utilizatori, ei donand in aceasta perioada si suma de 130€ catre hackeri, conform informatiilor publicate astazi.

  Practic vorbim despre un sistem care este utilizat pentru a debloca un numar enorm de iDevice-uri careau fost furate sau pierdute si n-au mai ajuns in mainile adevaratilor proprietari, ci au ramas la hoti sau diversi “norocosi”. Pana acum compania Apple nu a facut vreun pas clar spre blocarea sistemului conceput de catre doulCi pentru activarea terminalelor, insa el este oricum doar partial util.

  Problema acestui sistem este ca el nu permite utilizarea iDevice-urilor in retelele GSM, acestea ramanand doar activate si semi-functionale pana la un restore, moment in care trebuie deblocate din nou. In aceasta idee doulCi este o solutie semi-utila care “promite” multe, insa in final aduce doar putina speranta pentru cei care au cumparat terminale blocate si multe batai de cap pentru novicii care vor fi pacaliti de terminale nefunctionale dupa un restore.

 • crixalis

  Sper sa inchida Apple chestia asta si sa-i dea in judecata.

 • Valeriu

  Update de soft si sa-i dea in judecata!!!

 • dany

  Cam mare agitatia pt niste ipod-uri totusi…

 • Atomic

  Sigur ca o sa-i dea in judecata. E clar ca tipii au copiat. O sa le ceara 2 miliarde, maxim 6.

 • zapp

  Atomic , frate ce sa copieze oamenii , sunt super smecheri daca au reusit sa faca lucrul asta , daca nu stii despre ce este vorba si cat au muncit baietii stai frate in banca ta , intodeauna o sa se gaseasca cineva sa treaca peste masurile de securitate si restrictiile ios si de ce ? , Pentru ca se poate 😉 .

 • Chatagra

  @zaone … Oare sa-i credem cand zic ca au primit 130$ din donatii ? Eu zic ca nu … Pana acum nu am vazut acel server online pt a face teste majoritatea informatiilor sunt bla bla si poze de multumire pe twitter …

 • Adica spui ca ar fi mai putin decat sustin ei?

 • Chatagra

  @zaone ..am zis ca mint in legatura cu suma (avand in vedere numai banerele publicitate de pe site ) plus donatii cred ca au facut cateva mii de euro minim… Am impresia ca cei doi mentin aceasta situatie (lasam serveru activ cate 5 minute pe zi) tocmai pentru a “mulge” bani din deblocare …;)

 • Eh, la partea cu donatii nu m-as hazarda sa spun ca e suma colosala, ca aia care au iPhone-uri furate nu se prea inghesuie sa doneze bani ca sa le deblocheze.

 • nimeni

  Au furat o firimitura din marea paine Apple.
  Dulăul se va năpusti furios asupra celor ce au adunat o bruma de bani. …

 • oxus

  DoulCi lucreaza gratuit. Din ce am inteles, echipa lor s-a spart, ragemaster, al carui cont de tweeter era prezent pe situl doulci, a pus la punct un nou server. Pe langa asta serverele lor sunt atacate nonstop. Mai exista si gadget wide , insa aici se cer pe fata zeci de dolari pentru unlock.
  Ca sa inchei cu cei de la doulci, ei sunt singurii care pretind ca au luat legatura cu Apple si singurii care doneaza la randul lor.