IntelliScreenX (iOS 7.1 Library) aduce noi functii si compatibilitate cu iOS 7.1

  IntelliScreenX este unul dintre cele mai populare tweak-uri ale Cydia, el fiind lansat intr-o versiune speciala pentru iOS 7 cu doar cateva luni in urma, insa iata ca astazi il avem disponibil si intr-o versiune comaptibila cu iOS 7.1. Pentru ca Pangu iOS 7.1.2 jailbreak a  fost lansat recent, IntelliScreenX (iOS 7.1 Library) a fost lansat in cursul acestei seri cu o librarie speciala dedicata iOS 7.1.

  Conform dezvoltatorilor sai, update-ul aduce compatibilitate cu noua versiune a sistemului de operare, rezolvarea problemelor de functionare existente deja in versiunea anterioara si cam atat. IntelliScreenX (iOS 7.1 Library) este disponibil pentru download in repo-ul BigBoss al Cydia, insa necesita o licenta pentru a fi utilizat permanent.

Articolul precedentDaydreaming primul screensaver pentru IPhone
Articolul următorAslock permite blocarea unui iDevice intr-un mod complet nou
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.