Folderix imbunatateste sistemul de utilizare al folderelor in iOS 8

Folderix

  Folderix este un tweak lansat cu doar cateva zeci de minute in urma in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem sa implementam un nou mod de a utiliza foldere in iOS 8. Mai exact, tweak-ul implementeaza pentru noi posibilitatea de a trace rapid de la un folder la altul al ecranulu iprincipal de aplicatii folosind un simplu gest intreprins in folder.

  Actiunea are implementata si o animatie interesanta pe care o vizualizam in momentul trecerii, iar aseparat de aceasta optiune putem in acelasi timp sa schimbam culoarea background-ului folderului impreuna cu opacitatea. In final putem implementa pentru foldere puncte care indica in ce pagina a lor ne aflam, iar cu un gest de ciupire putem inchide imediat un folder deschis.

Improve your iOS device’s folders. Quickly switch between all folders with a simple swipe left/right gesture on a folder title with a nice fade animation. Add a tasty look to folders by changing folder background color and opacity. Additionally you can hide page dots if you want to, as well as adding “Pinch to close” gesture to close folder. Settings are elegant and simple.

  Folderix este disponibl pentru descarcare la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.