DeDirect te protejeaza de periculoasa vulnerabilitate a aplicatiei Mail

iOS 8 phishing mailIeri v-am spus ca aplicatia Mail din iOS contine o foarte periculoasa vulnerabilitate care le permite hackerilor sa va fure parole si conturi pentru aproape orice, inclusiv informatii bancare.

Compania Apple este constienta de existenta acestei vulnerabilitati inca din luna ianuarie, insa pana acum nu a facut absolut nimic pentru a il rezolva, astfel ca persoana care l-a descoperit s-a hotarat sa il faca public pentru a forta compania Apple sa il rezolve.

Prevents emails from redirecting you to another web page within the Mail app without your permission. For technical details, take a look at this proof-of-concept of it being used maliciously. No options to configure. No Screenshots for this item.

Pentru a ne ajuta sa ne protejam de aceasta problema a fost conceput un tweak numit DeDirect, el impiedica redirectionarea automata spre diverse website-uri fara acordul nostru.

Practic in acest mod ar trebui sa fim protejati intr-o anumita masura de problema vulnerabilitatii, insa ramane de vazut cum vor incerca hackerii sa o depaseasca. DeDirect este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.