Callisto aduce noioptiuni pentru securizarea iDevice-urilor

Callisto este un tweak lansat din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el oferindu-ne posibilitatea de a alege modul in care este configurat codul de acces al terminalelor in functie de ora la care dorim sa deblocam dispozitivele.

Callisto ne ofera posibilitatea de a alege ca, codul de acces al iDevice-urilor sa fie format din cele 4 cifre ale orei/minutelor la care facem deblocarea, insa exista si optiunea de a alege setarea unui cod de acces de 6 cifre, 3 variante fiind disponibile in aceasta versiune.

Prima dintre ele adauga cifrele 00 dupa ora/minute, a doua ne permite sa alegem noi 2 cifre care sunt afisate la final, iar a treia face un calcul automat intre ora si minutul la care se face deblocarea, asa ca va trebui sa faceti de fiecare data un calcul matematic pentru a va debloca dispozitivele.

Callisto sets the current passcode to the current time of your device. However, Callisto 1.0 offers “Magic Digits” for 6-Digit Passcodes. The “Magic Digits” are the last two digits. ouble Zero! – Your last two digits will be “00”. Magic Digits! – Choose between different magic digits and these will be the last two digits of your Time Passcode.  Callisto Special! – This option will calculate current (hour + minute) and that will be the last two digits.

Callisto este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Callisto