Cydia beta pentru iOS 10 a fost lansata

Cydia beta pentru iOS 10 a fost lansata de catre creatorul aplicatiei in cursul acestei zile, noua versiune fiind gandita special pentru solutia de iOS 10.1.1 jailbreak Yalu. Vorbim despre o versiune a Cydia care a fost optimizata pentru a functiona pe iOS 10 si terminalele cu chip de 64 biti care il ruleaza, deci implicit inclusiv pe terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus lansate in septembrie.

Aceste din urma dispozitive nu aveau suport oficial pentru Cydia in iOS 10, asa ca aplicatia functiona cu diverse probleme, iar versiunea beta nu este 100% buna. Chiar daca versiunea beta a Cydia pentru iOS 10 rezolva multe probleme de functionare, ea nu este totusi 100% lipsita de buguri, asa ca va puteti astepta la diverse probleme in timpul utilizarii.

In momentul de fata, aplicatia Cydia este disponibila in versiunea 1.1.28 si cea de-a treia beta, deci vor mai urma altele in perioada urmatoare. Saurik, creatorul Cydia, a incercat sa rezolve cat de multe probleme ale aplicatiei Cydia inainte de a oferi aceasta versiune beta catre publicul larg, asa ca va trebui sa suportati ceea ce ea nu rezolva, sau aduce.

Aceasta versiune beta a Cydia pentru iOS 10 poate fi instalata dintr-un repo special al Cydia, iar instructiunile de mai jos va vor ajuta :

  1. Deschideti aplicatia Cydia.
  2. Adaugati sursa : http://apt.saurik.com/beta/cydia-arm64/.
  3. Instalati Cydia Installer 1.1.28-b3(sau o versiune beta mai noua daca cititi articolul mai tarziu).
  4. Faceti respring terminalului vostru daca aplicatia va cere asta.

Dupa urmarea tuturor pasilor veti avea noua versiune a Cydia instalata in terminalele voastre si va veti putea bucura de ea daca aveti iOS 10.1.1 jailbreak facut. Avand in vedere ca vorbim despre o versiune beta a aplicatiei Cydia, ea va mai fi actualizata in perioada urmatoare, iar toate versiunile noi vor fi disponibile pentru instalare tot prin Cydia.

cydia-ios-10