OnePlus 5 – camera duala apare in imagini oficiale

OnePlus 5 va avea o camera duala integrata, acest smartphone urmand a avea un pret de vanzare mic, dar caracteristici de top oferite.

OnePlus 5 este cel mai asteptat smartphone al momentului, foarte multa lume fiind interesata de ceea ce va aduce acest nou terminal pentru piata smartphone. OnePlus 5 urmeaza sa fie un smartphone premium care va oferi functii de top la un pret cu mult mai mic decat cel perceput pentru alte smartphone-uri cu caracteristici similare.

Una dintre aceste caracteristici noi ale OnePlus 5 este camera duala pe care producatorii intentioneaza sa o integreze in carcasa noului dispozitiv. In imaginile de mai jos puteti vedea cum ar urma sa fie oferita aceasta noua camera duala in OnePlus 5, imaginile fiind aparent preluate direct de la compania din China, care cauta atentie pentru terminal.

iPhone 7 Plus este cel mai popular smartphone care are o camera duala integrata, insa alti producatori din China au urmat alegerea Apple si OnePlus 5 va pastra linia. Pentru a putea fi competitiv in China, OnePlus 5 trebuie sa creeze aparenta ca ofera tot ceea ce are un iPhone, dar la un pret de vanzare cu mult mai mic decat cel al Apple.

OnePlus 5 – camera duala apare in imagini oficiale

Apple are foarte mari probleme in China, iar OnePlus 5 va afecta si mai mult vanzarile de temrinale iPhone in aceasta tara tocmai prin noutatile pe care le va aduce. Aceasta camera duala a OnePlus 5 va conta foarte mult in alegerea consumatorilor, iar daca terminalul va costa jumatate cat un iPhone 7 Plus, atunci alegerea va fi foarte usoara si clara.

Daca mai adaugam la toate astea si faptul ca OnePlus 5 urmeaza sa fie si mai performant decat iPhone 7 Plus, vedem de ce Apple are foarte multe de schimbat in iPhone 8. Desi OnePlus a stralucit pana acum in vanzari doar in China, OnePlus 5 ar putea fi vandut si in alte tari, afectand nu doar vanzarile Apple, cat si pe cele ale Samsung.

OnePlus 5 poate parea un smartphone prea putin important, insa cei de la Apple nu trebuie sa fie naivi, deoarece acest smartphone le va fura milioane de vanzari anul acesta.

OnePlus 5 camera duala

OnePlus 5 camera duala 1

OnePlus 5 camera duala 2