Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 – camera duala apare in imagini oficiale

OnePlus 5 – camera duala apare in imagini oficiale

OnePlus 5 va avea o camera duala integrata, acest smartphone urmand a avea un pret de vanzare mic, dar caracteristici de top oferite.

OnePlus 5 este cel mai asteptat smartphone al momentului, foarte multa lume fiind interesata de ceea ce va aduce acest nou terminal pentru piata smartphone. OnePlus 5 urmeaza sa fie un smartphone premium care va oferi functii de top la un pret cu mult mai mic decat cel perceput pentru alte smartphone-uri cu caracteristici similare.

Una dintre aceste caracteristici noi ale OnePlus 5 este camera duala pe care producatorii intentioneaza sa o integreze in carcasa noului dispozitiv. In imaginile de mai jos puteti vedea cum ar urma sa fie oferita aceasta noua camera duala in OnePlus 5, imaginile fiind aparent preluate direct de la compania din China, care cauta atentie pentru terminal.

iPhone 7 Plus este cel mai popular smartphone care are o camera duala integrata, insa alti producatori din China au urmat alegerea Apple si OnePlus 5 va pastra linia. Pentru a putea fi competitiv in China, OnePlus 5 trebuie sa creeze aparenta ca ofera tot ceea ce are un iPhone, dar la un pret de vanzare cu mult mai mic decat cel al Apple.

OnePlus 5 – camera duala apare in imagini oficiale

Apple are foarte mari probleme in China, iar OnePlus 5 va afecta si mai mult vanzarile de temrinale iPhone in aceasta tara tocmai prin noutatile pe care le va aduce. Aceasta camera duala a OnePlus 5 va conta foarte mult in alegerea consumatorilor, iar daca terminalul va costa jumatate cat un iPhone 7 Plus, atunci alegerea va fi foarte usoara si clara.

Daca mai adaugam la toate astea si faptul ca OnePlus 5 urmeaza sa fie si mai performant decat iPhone 7 Plus, vedem de ce Apple are foarte multe de schimbat in iPhone 8. Desi OnePlus a stralucit pana acum in vanzari doar in China, OnePlus 5 ar putea fi vandut si in alte tari, afectand nu doar vanzarile Apple, cat si pe cele ale Samsung.

OnePlus 5 poate parea un smartphone prea putin important, insa cei de la Apple nu trebuie sa fie naivi, deoarece acest smartphone le va fura milioane de vanzari anul acesta.

OnePlus 5 camera duala

OnePlus 5 camera duala 1

OnePlus 5 camera duala 2

 • RaduD

  Sincer, apreciez specificatiile si eforturile de a face un smartphone cumva premium, dar pe ansamblu nu imi place, in special obsesia de a-l face asemanator Iphone….

 • Sunny2012

  Vânzările au strălucit peste tot nu doar in China.

 • IsVel

  Camerele alea zici ca sunt butoanele de la lifturile comuniste! 😂

 • Heath

  Nu exista nici o obsesie fața de iphone, suntem pe un blog Apple și e normal să fie menționată Apple de 5 ori în articol. Camera duală e duală pentrucă așa e moda in China. Și dacă a doua camera face ceva util (de preferabil unghi wide ca la LG) va fi binevenita…mai contează cine a adus-o primul? Și nu e iPhonu…

  Este o firma diferită de restul, nu îi interesează să vândă milioane de telefoane, nici macar nu sunt pregătiți să producă așa multe. In septembrie și octombrie erau cozi de 6 săptămâni la oneplus3. De exemplu dădeai comanda prin 5 septembrie și îți ziceau pe site că îți va ajunge prin 15 octombrie, iar pe 2 octombrie primeai un mail că tocmai a ieșit pe porțile fabricii, și tracking number. Când se adunau câteva le trimiteau in Germania și Polonia și de acolo erau împrăștiate prin toată Europa.

  Ei încearcă să demonstreze că poți băga multe componente scumpe și prețul să rămână mic.
  Când mai auzi cate o firma că nu poate baga încă un GB de RAM în plus că s-ar scumpi prea mult produsul (care și așa costa 600-700) îți vine să arunci cu ceva după ei :)))

 • George 89

  A inventat Apple camera dubla cumva? Niciun terminal Oneplus nu aduce la design cu iphone, acum oamenii vor sa introducă o camera duala asta înseamnă că îl fac asemănător iphone?
  Ești și tu parte din turma de oi

 • RaduD

  Eu mi-am exprimat o parere despre un produs. Cred ca ai face bine sa nu mai faci aprecieri din astea fata de mine sau altcineva. Sau doar asa te simti bine..?

 • RaduD

  China este o piata uriasa, si pentru cei care produc OnePlus este o mare oportunitate de care profita din plin.
  Se orienteaza dupa mari companii din domeniu si intr-adevar aduc la preturi mult mai decente specificatii cat mai bune.

 • IsVel

  RaduD când pui și nu mai pui virgula!

 • catalin

  Tocmai mi-am luat 3t ul…am rămas foarte surprins la cum se mișcă…si mai ales la încărcarea rapida…