Samsung Galaxy S9: Anunt IMPORTANT de la Samsung

Samsung Galaxy S9 are un anunt foarte important facut de catre compania coreeana prin presa apropiata ei, insa din pacate vestea nu este chiar atat de buna.

Samsung Galaxy S9 anunt vizitatori

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat pe data de 25 februarie de catre compania Samsung in fata unei sali pline de jurnalisti din intreaga lume, compania coreeana laudandu-se cu cele mai noi functii oferite pentru clienti. In urma prezentarii Samsung Galaxy S9, telefonul a fost expus in Coreea de Sud de catre coreeni pentru testare, iar 1.6 milioane de persoane au vizitat standurile pentru a folosi cel mai nou smartphone al companiei Samsung.

Samsung Galaxy S9 nu are dezvaluite cifre privind precomenzile, desi a trecut mai bine de o saptamana de la deschiderea lor, iar primele informatii sugerau faptul ca precomenzile Samsung Galaxy S9 sunt mici. Practic, Samsung se lauda cu faptul ca Samsung Galaxy S9 a fost vizitat de catre un numar mare de clienti, insa nu se lauda cu numarul precomenzilor inregistrate pana acum, semn ca ar putea fi o mare problema cu ele.

Samsung Galaxy S9 – anunt important de la Samsung

Samsung  este una dintre extrem de putinele companii, daca nu singura, care se lauda cu numarul de persoane care ii testeaza telefoanele, in speta Samsung Galaxy S9, in loc sa se laude cu numarul de precomenzi. Cred ca daca Samsung ar fi avut cu ce sa se laude in ceea ce priveste precomenzile Samsung Galaxy S9, ar fi facut-o, insa acest anunt nu pare decat sa confirme faptul ca zvonul de saptamana trecuta este destul de adevarat, din pacate.

“Samsung Electronics Co. said Monday its Galaxy S9 promotion centers in South Korea attracted 1.6 million visitors in just five days after showcasing the flagship smartphone last week. The company will receive preorders for the device through Thursday. Samsung has not yet released details of its sales performances.”

Samsung Galaxy S9 este disponibil pentru precomanda in extrem de multe tari de pe glob, insa compania coreeana nu pare sa se laude cu milioane de unitati precomandate, ci cu 1.6 milioane de vizitatori in Coreea de Sud. Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam la o evolutie complet diferita pentru Samsung Galaxy S9 in momentul in care a fost lansat, insa iata ca realitatea este cu mult diferita fata de ceea ce pare la o prima vedere.