Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Lansare Grabita de DEZAMAGIREA S9

Samsung Galaxy Note 9 are lansarea grabita de catre coreeni din cauza marii dezamagiri a Samsung Galaxy S9, dar si a fricii ca iPhone 11 va reduce vanzarile.

Samsung Galaxy Note 9 Lansare DEZAMAGIREA S9

Samsung Galaxy Note 9 va avea lansarea grabita de catre compania Samsung dupa ce noul telefon Samsung Galaxy S9 s-a dovedit a fi o mare dezamagire din cauza vanzarilor slabe pe care le-a generat pana acum. Samsung Galaxy Note 9 este urmatorul model al seriei Note pe care compania Samsung o dezvolta anual, iar lansarea sa ar putea avea loc cu pana la 2 luni mai devreme pentru a compensa scaderea in vanzari a Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa intre in productie cu pana la 2 luni mai devreme decat in mod normal, astfel ca Samsung ar ordona ca productia sa inceapa undeva prin aprilie, in loc de iunie, cand incepea in mod normal. Daca Samsung Galaxy Note 9 va fi produs incepand cu aprilie, atunci lansarea telefonului ar urma sa aiba loc prin iunie – iulie, cu mult mai devreme decat luna august, in care au fost lansate modelele anterioare de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 9 trebuie sa compenseze si faptul ca iPhone X a mai furat unii dintre clientii Samsung in decursul ultimelor luni, dar si faptul ca iPhone 11 va afecta si mai mult vanzarile Samsung din toamna. Din cauza schimbarilor in strategia Apple, compania Samsung este obligata sa faca schimbari si pentru strategia Samsung Galaxy Note 9, insa ramane de vazut daca aceste previziune se vor dovedi a fi adevarate in final.

Samsung Galaxy Note 9 – lansare grabita de dezamagirea S9

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa compenseze faptul ca Samsung Galaxy S9 ar fi avut vanzari cu aproximativ 30% mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8 anul acesta, diferenta fiind majora fata de trecut. Pentru ca Samsung Galaxy Note 9 sa ofere aceasta crestere substantiala in vanzari, este nevoie si ca Samsung sa ofere functii cu adevarat impresionante pentru clientii sai, dar e greu de spus daca va reusi sa faca asta.

“Samsung next flagship smartphone Galaxy Note 9 may hit stores earlier than the previous Note 8 to outshine Apple’s new iPhones and make up for the less-than-stellar performance of the S9. The prediction is based on reports that Samsung Display will start producing OLED panel for the Note 9 in April, two months earlier than the usual June. This means the next-generation Note can be released as early as July or August.”

Samsung Galaxy Note 9 este zvonit ca urmand a veni cu un cititor de amprente integrat in ecran, o functie pe care foarte multi utilizatori si-o doresc de foarte mult timp, dar implementarea nu este sigura. Daca Samsung Galaxy Note 9 o va avea cu siguranta implementata, atunci interesul pentru telefon va fi substantial mai mare decat daca va fi lansat fara o asemenea functionalitate, sansele ca ea sa fie oferita fiind de 50% in acest moment.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi prezentat de catre compania Samsung prin iunie/iulie in cadrul unei conferinte speciale, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la doua/trei saptamani mai tarziu. Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie si mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, iar asta din cauza noilor componente implementate, dar si a functiilor pe care coreenii le-au dezvoltat pentru noul model de telefon.