Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Lansare Grabita de DEZAMAGIREA S9

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Lansare Grabita de DEZAMAGIREA S9

Samsung Galaxy Note 9 are lansarea grabita de catre coreeni din cauza marii dezamagiri a Samsung Galaxy S9, dar si a fricii ca iPhone 11 va reduce vanzarile.

Samsung Galaxy Note 9 Lansare DEZAMAGIREA S9

Samsung Galaxy Note 9 va avea lansarea grabita de catre compania Samsung dupa ce noul telefon Samsung Galaxy S9 s-a dovedit a fi o mare dezamagire din cauza vanzarilor slabe pe care le-a generat pana acum. Samsung Galaxy Note 9 este urmatorul model al seriei Note pe care compania Samsung o dezvolta anual, iar lansarea sa ar putea avea loc cu pana la 2 luni mai devreme pentru a compensa scaderea in vanzari a Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa intre in productie cu pana la 2 luni mai devreme decat in mod normal, astfel ca Samsung ar ordona ca productia sa inceapa undeva prin aprilie, in loc de iunie, cand incepea in mod normal. Daca Samsung Galaxy Note 9 va fi produs incepand cu aprilie, atunci lansarea telefonului ar urma sa aiba loc prin iunie – iulie, cu mult mai devreme decat luna august, in care au fost lansate modelele anterioare de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 9 trebuie sa compenseze si faptul ca iPhone X a mai furat unii dintre clientii Samsung in decursul ultimelor luni, dar si faptul ca iPhone 11 va afecta si mai mult vanzarile Samsung din toamna. Din cauza schimbarilor in strategia Apple, compania Samsung este obligata sa faca schimbari si pentru strategia Samsung Galaxy Note 9, insa ramane de vazut daca aceste previziune se vor dovedi a fi adevarate in final.

Samsung Galaxy Note 9 – lansare grabita de dezamagirea S9

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa compenseze faptul ca Samsung Galaxy S9 ar fi avut vanzari cu aproximativ 30% mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8 anul acesta, diferenta fiind majora fata de trecut. Pentru ca Samsung Galaxy Note 9 sa ofere aceasta crestere substantiala in vanzari, este nevoie si ca Samsung sa ofere functii cu adevarat impresionante pentru clientii sai, dar e greu de spus daca va reusi sa faca asta.

“Samsung next flagship smartphone Galaxy Note 9 may hit stores earlier than the previous Note 8 to outshine Apple’s new iPhones and make up for the less-than-stellar performance of the S9. The prediction is based on reports that Samsung Display will start producing OLED panel for the Note 9 in April, two months earlier than the usual June. This means the next-generation Note can be released as early as July or August.”

Samsung Galaxy Note 9 este zvonit ca urmand a veni cu un cititor de amprente integrat in ecran, o functie pe care foarte multi utilizatori si-o doresc de foarte mult timp, dar implementarea nu este sigura. Daca Samsung Galaxy Note 9 o va avea cu siguranta implementata, atunci interesul pentru telefon va fi substantial mai mare decat daca va fi lansat fara o asemenea functionalitate, sansele ca ea sa fie oferita fiind de 50% in acest moment.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi prezentat de catre compania Samsung prin iunie/iulie in cadrul unei conferinte speciale, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la doua/trei saptamani mai tarziu. Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie si mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, iar asta din cauza noilor componente implementate, dar si a functiilor pe care coreenii le-au dezvoltat pentru noul model de telefon.

 • Srb Srb

  Degeaba grabesc ca note 9 se va. Inde si mai prost decat s9..sa speram ca samsung nu va dezamagi si va pune pret de peste 1000$

 • mihai andrei

  Graba strica treaba..!

 • Stimatul Domn Nedelcu Pamfil

  Ce este prost ls S9 ?? Puncteaza !! Si de unde stii ce va avea Note 9 ?? Lucrezi la r&d Samsung ??

 • Srb Srb

  Da

 • Ioana Radi Soare

  Ma tot minunez de stirea ca Sansung s-a vandut prost cand eu am fost pe lista de asteptare o luna si era o lista de 700 de persoane( doar de vodafone) intr-un oras de periferie…telefonul este de-a dreptul cel mai genial telefon din gama samsung ce l-am avut pana in prezent si inca nu l-am folosit la capacitatea lui maxima.Si dupa cum am mai spus,pe langa pretul f ridicat,mi se pare normal ca in ritmul in care au aparut dispozitivele samsung sa le si cumperi pe toate…e la mintea cocosului ca asa seva intampla si cu note 9….daca il am pe note 8 clar ca trec peste note 9

 • Ai fost pe care lista de asteptare o luna, ca are aproape 3 saptamani de cand a fost lansat.

 • V.P

  Bate campii !!

 • RaduD

  Lăsați oamenii sa viseze…!

 • Merlin

  Probleme in paradis? Nu se mai vinde S9? Asa timpuriu? 😂

 • Merlin

  Lucrezi la?! Nasol, nu se maresc comisioanele si nici prime de Paste! E oficial!

 • Merlin

  Bai, ce repede a sarit baiatul! A intrat idevice in marketing la Samsung? Ca altfel nu-mi explic cele 2 posturi pline de venin!

 • Merlin

  E ordin pe unitate, insa astia nu sunt instruiti pentru astfel de actiuni, bat campii pe langa subiect!

 • BKP89

  Arată fain designul la N8.