Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Nou Model mai BUN CONFIRMAT

Samsung Galaxy S9 are un nou model mai bun confirmat oficial si in exclusivitate de catre autoritatil, multi clienti ai coreenilor urmand a fi suparati.

Samsung Galaxy S9 Nou Model BUN CONFIRMAT

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate in martie de catre compania Samsung, insa daca va gandeati ca ele sunt singurele telefoane din serie care vor ajunge pe piata, ei bine va inselati amarnic. Samsung pregateste lansarea unui succesor pentru Samsung Galaxy S8, da ati citit bine, acesta fiind deja confirmat de catre autoritatile chinezesti de la TENAA cu numele de cod SM-G8850 si schimbari foarte importante.

Samsung Galaxy S9 va avea in aceasta versiune un ecran plat cu diagonala de 5.8 inch, deci acea curbura a ecranelor va disparea complet, iar un chip 9810 care are procesor cu frecventa de lucru mai mare va fi deasemenea folosit. Mai mult decat atat, aceasta noua versiune a Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea 6 GB RAM si o camera duala, deci va fi practic un Samsung Galaxy S9 Plus de dimensiuni mai mici, cu ecran plat si procesor mai puternic.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie vandut doar in China in acest format, iar compania Samsung va oferi acolo telefonul pe care trebuia sa il vanda peste tot, iar asta este o bataie de joc la adresa clientilor din restul lumii. Acest nou model al Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa copieze forma camerei iPhone X, schimbarile facute de catre coreeni vin pe fondul unei scaderi substantiale a vanzarilor in tara in ultimul an, o problema serioasa.

Samsung Galaxy S9 – un nou model mai bun a fost confirmat pentru lansare

Samsung Galaxy S9 Nou Model BUN CONFIRMAT 1

Samsung Galaxy S9 nu a avut succes la nivel global, vanzarile initiale fiind estimate ca avand o valoare cu 30% mai mica decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8, iar China e o problema si mai mare. Acolo Samsung a fost de mult intrecuta de catre producatorii chinezi, Apple fiind cu mult deasupra sa, iar Samsung Galaxy S9 nu pare sa fi ajutat in vreun fel situatia, asa ca un model nou si mai bun va fi lansat de catre coreeni pentru chienzi.

Samsung Galaxy S9 in aceasta noua versiune este o palma data tuturor celorlalti clienti care au cumparat modelele vandute in Europa, America si alte continente, iar cei de la Samsung stiu foarte bine asta. Desigur ca Samsung trebuie sa faca orice pentru a supravietui, iar noul model al Samsung Galaxy S9 va fi pe masura telefoanelor Huawei, Vivo, Oppo, si a altor producatori, care ofera specificatii mult mai bune decat cele ale telefoanelor Samsung.

Samsung Galaxy S9 era vazut de catre multi ca “salvatorul” companiei Samsung, ca un telefon care urma sa creasca vanzarile si sa mentina compania pe un trend ascdendent, dar desigur ca asta nu s-a intamplat. Desigur ca asta nici nu se va intampla prea curand, iar asta deoarece Samsung Galaxy S9 va fi lansat intr-o noua versiune doar inChina, iar cei care vor afla de existenta sa si nu-l vor putea cumpara, ar putea decide sa nu cumpere si celelalte modele.

73 COMENTARII

  1. HAHAHAH. doamne ce tepe da samsung propriilor cumparatori….fiind ei f f mici in numar
    Si camera aia nici nu e copie fidela iphoneX

  2. Și ce bășcălie sa făcea aici cu cacamoji și camera semafor,cacamoji au copiat,urmează camera semafor. Dacă asta va fi noul S9 sunt penibili rău de tot cei de la Samsung.
    Mai decupajul sa-l copieze și e tacâmul complet.

  3. copiere in graba mare se vede…nu au fost in stare macar sa includa flash intre camere precum la iphoneX, sa fie macar totul inclus….asa arata ca un kkt separat…

  4. ? Adaptează pe dispozitivele lor doar ce este necesar. Spre exemplu, au lăsat jackul de casti. Asta înseamnă să gândești, nu să fii hApple

  5. Ia mai informeaza te putin inainte sa postezi ceva aiurea …..acest telefon care va fii comercializat doar in China poarta denumirea de Galaxy S9 mini , dar chestia asta e cam fake , de ce :
    1. Are display 5.8 inch cat S8/9 , dar unde e chestia mini ?
    2. Camera duala la acest model , dar S9 are camera single ….nu prea
    3. Exynos 9810 pe gama mini ? Niciodata , Samsung nu a facut asa niciodata , iar pe China e SD nu Exynos
    4. 6 GB ram pe acesta varianata de S9 mini dar pe cea standard 4 GB ram ….sinucidere curata
    5. Nu a mai fost un model mini de la S5
    Totul fake , imaginiile pot fi pe toate site urile

  6. Care e tzeapa ??? S9+ e cel mai tare si va urma acum Note 9. Cine are S9+ are cel mai tare telefon din lume. Iphone X e o gluma proasta.

  7. Asta înseamnă să trăiești în prezent. Nu toti despun de căști bluetooth sau nu ai tot timpul la tine un adaptor.
    Samsung nu copiază toate prostiile precum fac alți producători.

  8. Da , in brevet decupajul Samsung era mult mai mic , iar la Apple e mai mare
    Dar decupaj la Samsung nu cred ca o sa fie in cazul in care o sa opteze pt full screen, cica Samsung a bagat componentele sub display , mai bine zis in matricea sAmoled , pt S10

  9. Mici la numar??samsung vinde de 3 ori mai mult ca apple in fiecare an…toate telefoanele samsung vandute intrun an sunt peste tot ce vinde apple..asa ca..ps..vand display de j3 pt ipx..ieftin

  10. Animoji este doar “fun” și în niciun caz o inovație cu impact major așa cum a prezentat-o Apple.
    Am fost puțin dezamăgit să îi văd pe ditamai directorii Apple cum se prosteau de scenă cu Animoji, mai ales cu ăla maro ?… Doamne! Probabil că la prezentarea aia Brs Brs râdea până la leșin de glumițele alea, gândindu-se totodată ce bine i se potrivește animoji ăla lui…

    https://twitter.com/buymobiles/status/907675665369059328?s=17

  11. wtf note 9? deja va avea un cpu depasit….si un bat iar pt a nu fi folosit mai deloc…pt saraci, lucrurile scumpe pt ei, sunt o gluma proassta, statstic s stie

  12. daca vrei PRIN CABLU, deja s-a demonstrat ca prin usb-c sau lightning deja sunt mai bune castile decat prin kktul ala antic de 3.5 jack…deci samsung e in trecut si ofera oamenilor ce nu au bani sa isi cumpere casti noi, o solutie,atat

  13. Ce s9 vrei ma…s9 e cel mai bun telefon la ora asta…si io vb ca toate telefoanele vandute intrun an e peste tot ce vinde apple sheturile lor…lasama naiba in pace cu iphonu tau demodat si inutil…

  14. Ma nene..ca pari copil batran. Pt mine iphonu nu poate sa faca ce fac io zi de zi cu samsungu…la tine un iphone e ideal..fiecare cu cat il duce si poate capu..

  15. dupa parerea ta de om subiectiv…pt ca nici obiectiv nu poti fi pt ca nu deti unul
    Ca nu stii tu cum sa fol un iphone e problema ta, nu inseamna ca este inutil…ba chiar este f util pt sute de mil de oameni

  16. I am cumparat prietenei mele iphone X. 6300 lei. Nu sunt sarac. Dar nu suport itunes deoarece in fiecare zi umblu la playlist-uri, sunt Dj. Android si S9+ ma satisfac cel mai mult. Iphone X pare o chinezarie neterminata, este urat cu spume. Mai am personal un iphone SE spacegrey si iphone 7 Jetblack noi noute, care sunt de 1000 de ori mai frumose ca iphone X. Ai un discurs de neam prost, de sarantoc care se da mare utilizator de apple. Esti un nimic, un terminat.

  17. “Ai un discurs de neam prost, de sarantoc care se da mare utilizator de apple.” asta spune unul ce in urma cu cateva ore facea pe cineva “prrost”
    Bine macar ca esti si ipocrit si mincinos…DJ cu iphone sau S9…auzi si tu….penibil..DJ minor

  18. Sunt Dj intr un club unde pe tine nu te primesc nici macar sa cureti wc-urile, saracio. Stii cati suferinzi ca tine vad in fiecare seara ??? Ascult muzica de pe telefon cand alerg pe banda sau in parcul Kiseleff, nu bag muzica in club de pe telefon, prostule. De unde ai aparut, bai necalificatule ?!?!

  19. e clar…esti doar un dobitoc,….acuma mai o dai si la invers…ca de fapt telefonul il fol pt banda…pana acuma era pt DJ, un DJ, chiar daca ai fi, esti doar un simplu angajat …
    Stai calm, eu am trecut de varsta de pubertate cu cluburile…prefer Bora bora sau alte lucruri de facut…

  20. Da ma saracule, ascult muzica tot timpul si o ora-doua cat alerg pe zi, e un moment perfect de a selecta ce piese bag noaptea in club. Nu ti am zis ca sunt dj ca sa intelegi ca bag muzica de pe telefon, ci ca sa intelegi de ce fac si modific multe playlist-uri zilnic si de-aia nu folosesc itunes.

  21. Înseamnă că trebuie să merg și eu cu telefonul de unde l-am cumpărat(iphone-ul sotiei) și să fac scandal sa îmi de-a dock-ul de încărcare,că în cutia telefonului nu l-am găsit.Se pare,deci,că am fost jefuit.

  22. daca esti un caz aparte, cumperi accesoriu…dar sunt sigur ca nu faci asa ceva…doar iti place conversatia in contradictoriu…cine kkt asculta la casti in timp ce se incarca…stai cu 2 cabluri dupa tine…mai ales ca acum ai Qi charging deci ai portul lightning liber, acasa sau in masina etc

  23. Eu nu ascult muzica la telefon,deci da,sunt un caz aparte.Aici insa nu e vorba de ce poti face prin adaugarea(cumparatea) de accesorii,ce e vorba de ce poti face cu ceea ce ai inclus in pachetul de retail.Spui ca ai incarcare fara fir,dar ai cumva si un dock pentru asta,sau te hranesti in continuare cu vorbele amagitoare ale Apple?

  24. pai nu, esti un caz normal, ca nici eu nu ascult…iar f multa lume asculta pe drum, daca asculta…ce treaba are dock cu incarcarea fara fir?dock are un pret mic daca stii ca faci asta mereu, iar daca vrei Qi charger poti urma si aceasta cale
    ok, e clar,las-o moarta, cei ce sunt distrusi si asculta muzica in timp ce telefonul lor este in priza atunci sa ramana la vechituri sau samsung.
    Tu esti ca ala ce nu are Ferrari, dar se plange in numele alora ce au…ca domne nu au loc prea mare in portbagaj

  25. Ma refer la standul ala de incarcare(l-am numit gresit dock).Nu stiu daca ii putem numi asa pe cei ce asculta muzica in timp ce isi incarca telefonul,eu doar am expus o situatie posibila.

  26. ok, daca e sa ma plang precum cei ca tine, pai fratee..de ce nu am dvd rom in iphone integrat sa pot vedea un documentar sau un film ?!

  27. pai cred ca se refera ca ofera 8 gb ram in loc de 4 sau maxim 6, ca ofera fingerprint in display, iar samsung nu…deci nu a fumat nimeni nimic
    Samsung a ramas doar ceva banal cu un design rotunjor pt adolescenti si fetite

  28. Din pacate pentru tine,experienta oferita de Samsung cu 4Gb ram e peste ceea ce ofera huawei(oppo,vivo nu am folosit).Fingerprint in display ofera cate modele de telefoane de la firmele astea?

  29. Stiu ca pixel 2 ofera o exp mai buna,pana si nokia ofera exp mai buna ca samsung
    Deci samsung e o banalitate cu tehnologii vechi,facial recon,senzor amprente,jack,4gb ram,
    In lumea android unde joaca Toti,e important orice mica chestie noua si bine pusa la punct sa te mai scoata din “ordinary”

  30. Deși nu ai folosit,tu știi ce telefoane oferă o experiență mai buna.Totusi,vorbim cumva de telefoane care nu se afla in lista aia?

  31. eu am avut un S8 anul trecut…nu cred ca S9 sa fie ceva f f diferit….
    in lumea android, samsung nu vine cu nimic nou, doar aduna toate vechiturile de tehnologii intr-un pachet si atat

  32. nici inainte nu venea cu ceva nou si bine pus la punct, dar macar la cifre si specificatii era Nr1…..acum e un kkt mediocru intr-o lume android prea aglomerata

  33. Au vrut sa spui ceva dar te-ai împiedicat pe traseu.Apple aduna tehnologii care sunt deja vechi(cu unele excepții)in lumea android și,daca se poate,care sunt si gratis.Samsung inovează,iar asta vezi de fiecare data dată când folosești minunatul tău iPhone X.

  34. lasa Apple…apple este in lumea lor proprie
    “Au vrut sa spui ceva dar te-ai împiedicat pe traseu” cine sunt cei ce “au vrut” sau te-ai impiedicat tu si vroiai sa zici ca eu am vrut ceva..
    Samsung nu inoveaza ci baga in telefoane invoatiile altora, precum touchID, fac recon, iris scan etc….tehnologii vechi, iar altii precum oppo sau google etc vin cu tehnologii superbe si soft pe masura….sa ramana samsung cu bixby si badaOS
    Si va ramane in stilul asta cu vanzari pt display ssd ram etc…sa se lase de produse si soft

  35. “Ai vrut sa spui”,am tastat greșit.Referitir la ce mai scriu in comentariu,supt perfect de acord,Samsung să rămână cu ceea ce produc,cu condiția că și Apple sa să facă la fel.Ce zici,crezi că softul Apple funcționează daca utilizatorii și-l baga in dos(nu de alta,dar Apple produce doar softul).Deci,cum rămâne?

  36. produce si soft si hardware acum…W1,T1,T2 si A11 deja sunt 100% Apple si nu consider ok, ca un brand atat de mare precum samsung sau apple sa detina monopol si la soft si la hardware…e bine sa se mai si cumpere ca sa mearga industria si competitia
    Nici goolge nici microsoft nu are atata soft cat are apple.