Samsung Galaxy S9: PROBLEMA Noua cu Ecranele

Samsung Galaxy S9 are o noua problema descoperita cu ecranele, clientii companiei raportand pe retelele de socializare defectul descoperit pentru telefoane.

14

Samsung Galaxy S9 PROBLEMA Noua Ecrane

Samsung Galaxy S9 este iarasi in centrul atentiei din cauza unei noi probleme care a fost descoperita cu ecranele, considerate de catre experti ca fiind cele mai bune implementate vreodata in telefoanele mobile. Puteti vedea in imaginea de mai jos ce problema noua a fost descoperita cu telefoanele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, iar in momentul de fata se pare ca nu conteaza ce model este cumparat de clienti, toate fiind afectate.

Samsung Galaxy S9 are probleme, in cazul unor unitati, cu afisarea diverselor nuante ale culorii negre, iar dupa cum puteti observa, situatia este una deranjanta, pentru ca multe elemente din imagini nu sunt afisate. Practic, o buna parte din ceea ce ar trebui sa apara intr-o imagine este complet negru, Samsung Galaxy S9 avand o problema foarte ciudata pentru un ecran OLED fabricat de catre o companie care produce asemenea componente de foarte mult timp.

Samsung Galaxy S9 – problema noua cu ecranele OLED

Samsung Galaxy S9 PROBLEMA Noua Ecrane 1

Samsung Galaxy S9 nu este la prima problema serioasa raportata de catre clientii care au cumparat primele modele, insa aceasta este una dintre cele mai importante, deoarece afecteaza o componenta considerata a fi de o calitate exceptionala. Cum au “scapat” ecrane cu asemenea probleme prin controlul de calitate facut pentru Samsung Galaxy S9 si au fost livrate asa catre clienti e greu de spus, insa cel mai probabil Samsung le va schimba in garantie.

Samsung Galaxy S9 are probleme cu ecranele, dar exista si o parte buna aici, deoarece Android este gandit intr-un asemenea mod incat utilizatorii pot modifica oricum vor culorile afisate pe ecran pentru a rezolva problema, cel putin temporar. Desigur ca ea nu ar fi trebuit sa existe de la bun inceput, insa chiar si asa, cei care nu vor sa-si inlocuiasca telefoanele Samsung Galaxy S9 pe garantie, pot rezolva problema cu diverse aplicatii din Google Play.