Samsung GALAXY S10: PREMIERA la care NU mai SPERAI

Samsung GALAXY S10 va avea parte de o premiera la care nimeni nu mai spera pana in prezent, compania Samsung pregatindu-se sa ne uimeasca in 2019.

Samsung GALAXY S10 PREMIERA SPERAI

Samsung GALAXY S10 este cel mai asteptat model de telefon al companiei Samsung pentru inceputul anului viitor, iar chiar desi el nu va aparea in prima zi din 2019, exista multe persoane care abia asteapta sa-l cumpere. Samsung GALAXY S10 a avut anuntate foarte multe noutati importante anuntate de catre diverse zvonuri, insa deocamdata nu stim cate dintre ele vor ajunge in telefon, dar stim sigur ca el va avea un cititor de amprente integrat in ecran, Samsung confirmand asta.

Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente ultrasonic integrat in ecarn, acesta fiind fabricat de catre cei de la Qualcomm, iar luna aceasta s-a spus ca Huawei ar avea un acord exclusiv pentru a-l oferi in Huawei Mate 20 Pro. E bine, aceasta informatie ar putea fi falsa, deoarece ieri a aparut o prima imagine cu noul model de telefon al celor de la Huawei, si cititorul de amprente apare in carcasa, deci Samsung GALAXY S10 l-ar putea avea in premiera mondiala.

Samsung GALAXY S10: PREMIERA la care NU mai SPERAI

Samsung GALAXY S10 are anuntate foarte multe noutati interesante, insa acest cititor de amprente din ecran era una dintre cele mai importante pe care compania Samsung urma sa o ofere pentru clientii din lumea intreaga. Daca el ar fi integrat de catre Huawei intai in Mate 20 Pro, atunci Samsung GALAXY S10 nu va mai avea parte de aceeasi noutate majora, pentru ca multa lume va sti deja ce ofera aceasta schimbare intr-un produs al concurentei.

Samsung GALAXY S10 va avea totusi implementata o camera tripla, dar si un design regandit pentru ca ecranul sa acopere mai mult din panoul frontal, insa nici acestea nu sunt premiere pentru smartphone. Samsung GALAXY S10 nu va avea nici 5G integrat de catre compania coreeana, astfel ca e greu de spus ce fel de premiera ar mai putea oferi telefonul celor din Coreea de Sud pentru a uimi cu adevarat utilizatorii care vor dori sa il cumpere.