Samsung GALAXY FOLD. DE CE NU-l vei CUMPARA Curand

Samsung GALAXY FOLD. Desi foarte multa lume isi doreste noul model de telefon pliabil, mai nimeni nu-l va cumpara prea curand, iata si motivul real.

Samsung GALAXY FOLD scump

Samsung GALAXY FOLD. In momentul de fata acesta este cel mai asteptat telefon pliabil de catre toata lumea, si asta pentru ca vine de la Samsung, un producator cu traditie, care pana acum a lansat multe telefoane foarte bune. Din pacate, vasta majoritate a fanilor companiei coreene nu vor cumpara vreodata Samsung GALAXY FOLD, si asta nu neaparat pentru ca telefonul nu va fi suficient de bun pentru a fi cumparat, ci pentru ca va fi foarte scump.

Samsung GALAXY FOLD. Desi vei dori sa cumperi acest model de telefon mobil, avand in vedere ca va avea un pret de vanzare de nu mai putin de 1800 de euro, mi-e tare greu sa cred ca foarte multi oameni se vor gandi sa-l cumpere. Cand spun asta nu ma refer doar la Romania, ci si la alte tari in care Samsung GALAXY FOLD va fi lansat, iar asta pentru ca pretul de vanzare este unul urias, care-l face inaccesibil pentru utilizatorul de rand, adica acolo unde Samsung vinde cel mai multe telefoane.

Samsung GALAXY FOLD va fi atat de scump cat nu-l vei putea cumpara

Samsung GALAXY FOLD. Pana si cei de la Samsung stiu cat de cump e telefonul si cat de putina lume si-l poate permite, asa ca au hotarat sa-l promoveze in principal in randul “profesionistilor”, adica a celor care au folosit si primele modele de telefoane mobile. Tot printre acestia se regasesc si cei care fac foarte mult multitasking pe telefoanele proprii, iar Samsung GALAXY FOLD va fi un smartphone pliabil care-i va ajuta sa fie mai productivi in viata de zi cu zi.

Samsung GALAXY FOLD. In Romania preturile de vanzare ar putea depasi 8000 de LEI, ceea ce este incredibil de mult pentru un telefon mobil, iar intr-o tara ca a noastra vanzarile vor fi, cel mai probabil, “numarate pe degete”. Situatia Samsung GALAXY FOLD nu va fi cu mult diferita si in alte tari de pe glob, iar asta pentru ca desi dincolo de granitele noastre exista mai multi oameni care si-l pot permite, dar majoritatea dintre ei nu-i vor vedea rostul.

Samsung GALAXY FOLD. Noul model de smartphone va fi prezentat pe 20 februarie de catre cei de la Samsung, insa lansarea urmeaza sa aiba loc in data de 8 martie pe pietele globale.