Samsung GALAXY S10. PRIMA COMPARATIE cu iPhone XS

Samsung GALAXY S10. O prima comparatie cu iPhone XS ne arata cat de mari sunt diferentele dintre cele doua modele de telefoane mobile extrem de interesante.

Samsung GALAXY S10 iphone xs

Samsung GALAXY S10. Versiunea Plus a noului telefon mobil apare astazi intr-o prima comparatue cu iPhone XS Max pentru a ni se arata cam cat de mare va fi diferenta intre cele doua tipuri de ecrane. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch in versiunea Plus, in timp ce iPhone XS Max are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, insa diferenta de 0.1 inch intre ele este foarte greu sesizabila, si va conta foarte putin in “economia” lucrurilor.

Samsung GALAXY S10. Partea foarte interesanta este ca noul telefon al coreenilor are margini mult mai subtiri pentru ecran in comparatie cu telefonul celor de la Apple, iar asta il face cu atat mai frumos, per total. Punand cele doua modele de telefoane unul langa celalalt, Samsung GALAXY S10, in versiunea Plus, mi se pare ca arata mult mai bine decat iPhone XS Max, iar asta din cauza marginilor mult mai subtiri pentru ecran, dar si a lipsei decupajului.

Samsung GALAXY S10 apare intr-o prima comparatie cu iPhone XS

Samsung GALAXY S10 iphone xs comparatie

Samsung GALAXY S10. Daca design-ul noului model de telefon este intr-adevar cel pe care-l vedem in imaginea de mai sus, atunci iPhone XS incepe sa arate ca un telefon cu design invechit pentru anul in care ne aflam. Desi ambele telefoane folosesc ecrane OLED, cei de la Apple raman cu un design demn de 2017, nu de anul 2019, in care ne aflam, iar Samsung GALAXY S10 arata mult mai interesant, si sunt sigur ca asta vor gandi si multi dintre consumatori.

Samsung GALAXY S10. Cele mai recente zvonuri privind iPhone 11 spun ca Apple nu va schimba in vren fel design-ul pe care-l vedem acum in iPhone XS, deci daca va asteptati la asa ceva, puteti sa va luati gandul. Pe de alta parte, daca v-ati saturat de acelasi design vechi al iPhone XS, puteti face o mica aventura in lumea Android cu Samsung GALAXY S10, noul model de smartphone urmand a fi chiar mai ieftin decat telefoanele pe care le vinde compania Apple.

Samsung GALAXY S10. Toate cele trei modele de telefoane vor fi prezentate in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 20 februarie, lansarea urmand a avea loc in data de 8 martie.