Nokia 9. Prima IMAGINE OFICIALA cu Noul Telefon

Nokia 9. Prima imagine oficiala de presa cu noul model de telefon a aparut pe internet pentru a ne confirma fara vreun dubiu cum va arata noul produs.

Nokia 9 oficial foto presa

Nokia 9. Prima imagine oficiala cu noul telefon a fost publicata in cursul acestei zile pentru a ne arata cum a fost gandit noul design al telefonului pe care HMD Global il va pune in vanzare in perioada urmatoare. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, Nokia 9 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in data de 24 februarie in cadrul unei conferinte care a fost programata pentru a avea loc in Barcelona, iar atunci vom afla noutatile sale principale chiar de la producator.

Nokia 9. Pana atunci, aceasta noua imagine de presa ne ofera un mic preview pentru ceea ce urmeaa sa fie dezvaluit in mod oficial, noul telefon urmand a avea un design destul de invechit, dar asta era de asteptat. La Nokia 9 se lucreaza inca de acum peste 1 an de zile, asa ca unii se asteptau ca design-ul sau sa nu fie unul similar cu cel al telefoanelor care vor fi lansate in anul 2019, iar din pacate aceasta va fi o problema in ceea ce priveste vanzarile.

Nokia 9 apare in prima imagine oficiala de presa

Nokia 9 foto imagine de presa

Nokia 9. Marginile groase din partile superioara/inferioara ale ecranului il fac sa para invechit in comparatie cu ceea ce exista acum pe piata, insa cel mai probabil camera cu 5 senzori de imagine va compensa acest lucru. Majoritatea celor care vor cumpara Nokia 9, o vor face pentru noua camera impresionanta, deci vor ignora design-ul invechit pentru a se bucura de capacitatea de a face poze si clipuri video mult mai bune folosind noua camera imbunatatita.

Nokia 9. Din pacate e foarte posibil si ca un chip Qualcomm Snapdragon 845 sa fie folosit in locul unei platforme mai noi, asa ca nici performantele nu se vor ridica la nivelul asteptarilor utilizatorilor. Pe de alta parte, pretul de vanzare pentru Nokia 9 ar urma sa fie de cam 750 – 850 de euro, suficient de mic incat sa-l faca atractiv pentru cei care vor tehnologii noi la preturi convenabile, chiar daca “pachetul” nu este unul complet.