Windows 10. Functia CONTROVERSATA Pregatita de Microsoft

Windows 10. O noua functie controversata este pregatita de catre compania Microsoft pentru utilizatori, iata ce surpriza neasteptata urmeaza sa fie oferita.

Windows 10 alexa

Windows 10. O noua functie complet neasteptata, si destul de controversata, a fost confirmata pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft, compania americana luand foarte multa lume prin surprindere. In viitoarea versiune a sistemului de operare pregatit de catre compania americana urmeaza sa fie integrare mult mai buna pentru asistentul Amazon Alexa, Windows 10 urmand a permite folosirea sa inclusiv din ecranul de blocare.

Windows 10. Amazon Alexa nu va fi singurul asistent care va putea fi folosit din ecranul de blocare de catre compania Microsoft, altii putand fi deasemenea integrati pentru a fi oferiti in acest mod. Schimbarea pare mica, dar este una foarte mare, deoarece in Windows 10 a fost restrictionata aceasta functionalitate pentru alti asistenti personali in afara Cortana, astfel ca Microsoft arata ca e dispusa sa fie mult mai deschisa in unele privinte.

Windows 10. Functia CONTROVERSATA Pregatita de Microsoft

Windows 10. Nici Cortana nu va ramane la fel precum o stiam, compania Microsoft facand asistentul personal ceva mai putin invaziv, si pregatind mutarea sa intr-o aplicatie separata, care nu va fi la fel de enervanta. Acest lucru le va permite utilizatorilor Windows 10 sa interactioneze mult mai usor cu calculatoarele lor, fara sa aiba Cortana tot timpul in fata si tot timpul acolo unde nu au nevoie de asistentul personal al celor de la Microsoft, care nu prea e util.

Windows 10. Pentru actualizarea majora din toamna sunt pregatite si multe alte noutati importante, inclusiv rezolvari pentru diverse probleme care au fost raportate de catre utilizatori pana in momentul de fata la nivel global. Cei de la Microsoft lucreaza din greu atat la functii noi, cat si la rezolvari pentru Windows 10, dar desigur ca toate trebuie temeinic testate pentru a nu se ajunge iar la probleme serioase precum cele raportate in trecut de unii clienti.

Windows 10. Actualizarea din toamna va fi lansata undeva prin octombrie, asa ca mai avem de asteptat pana cand ea va fi in mod oficial disponibila.