Windows 10. Functiile ELIMINATE de May 2019 Update

Windows 10. Iata care au fost functiile eliminate de catre compania Microsoft din cadrul sistemului de operare pentru calculatoarele utilizatorilor din lumea intreaga.

Windows 10 eliminat

Windows 10. May 2019 Update a fost lansat zilele trecute de catre compania americana, iar unii dintre utilizatorii de calculatoare pot deja sa faca instalarea noii versiuni a sistemului de operare, daca isi doresc in mod neaparat asta. Desi in Windows 10 au fost implementate cateva noi functii interesante, exista si unele functii care au fost eliminate din sistemul de operare odata cu aparitia May 2019 Update, insa putina lume, probabil, ca le va deplange lipsa in momentul de fata.

Windows 10. Prima functie eliminata de catre May 2019 Update este suportul pentru driverele ecranelor XDDM, compania Microsoft cerandu-le producatorilor sa faca trecerea spre driverele WDDM pentru aceste tipuri de produse. Mai departe, noua versiune a Windows 10 lasa calculatoarele si fara posibilitatea de a sincroniza mesajele care sunt primite pe telefoanele ce ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, astfel ca utilizatorii vor trebui sa gaseasca alte alternative dupa update.

Windows 10. Functiile ELIMINATE de May 2019 Update

Windows 10. Altceva care a fost eliminat e sistemul de instalare automata a actualizarilor lansate de catre compania Microsoft, astfel ca acum ele nu mai sunt instalate fara stirea utilizatorilor, ceea ce este o schimbare foarte buna. Windows 10 va elimina deasemenea posibilitatea de a schimba pozitia Taskbar-ului dupa bunul notru plac, compania Microsoft spunand ca asta se va intampla intr-o versiune viitoare a sistemului de operare, doar ca deocamdata nu se stie cand se va intampla.

Windows 10. Din pacate, cei de la Microsoft nu mai dezvolta nici sistemul “Windows To Go”, care permite instalarea sistemului de operaer pe un stick USB pentru a permite folosirea sa dupa conectarea la un alt calculator. Windows 10 are si o schimbare acum pentru retelele Wi-Fi, iar daca ne conectam la una cu sistem de securitate WEP vechi, vom vedea un mesaj de alerta care ne spune ca suntem in pericol, insa in viitor conectarea va fi complet blocata.

Windows 10. Toate aceste schimbari sunt resimtite imediat dupa instalarea noii versiuni a sistemului de operare de catre utilizatori, dar din nou, va recomand sa evitati deocamdata sa faceti update-ul.

2 COMENTARII