3 NOUTATI ale Samsung GALAXY S11 au fost Dezvaluite Astazi

Samsung GALAXY S11 are 3 dintre noutatile importante dezvaluite in exclusivitate inaintea lansarii, iata de ce schimbari majore ne vom putea bucura cu totii.

Samsung GALAXY S11 3 noutati dezvaluite astazi

Samsung GALAXY S11 are dezvaluite astazi 3 dintre noutatile importante pe care le va aduce pentru fanii companiei coreene, si vorbim despre unele schimbari importante care vor face telefoanele si mai atractive. Prima dintre noutatile anuntate astazi nu este o schimbare, ci numele de cod, Picasso, folosit nu doar pentru Samsung GALAXY S11, ci si pentru alte modele de telefoane din trecut, dar asta confirma faptul ca informatiile au legatura cu telefonul.

Samsung GALAXY S11 are deasemenea confirmat din nou faptul ca pentru camera urmeaza sa fie facut un upgrade substantial de catre coreeni, ceva ce am mai auzit de la acelasi leaker acum cateva saptamani. Vorbim despre noi senzori de imagine care vor fi folositi pentru Samsung GALAXY S11, rezolutia putand fi crescuta deasemenea pentru poze, dar deschiderea variabila ar urma sa fie in continuare oferita, ceea ce nu e rau.

3 NOUTATI ale Samsung GALAXY S11 au fost Dezvaluite Astazi

Samsung GALAXY S11 a doua schimbare substantiala va veni cu Android 10 si One UI 2.x, coreenii pregatind un update pentru interfata lor chiar si cand telefonul va fi lansat in primavara. In final, aflam ca desi Samsung GALAXY S11 va avea un ecran perforat, se pare ca aceasta perforatie va fi totusi mai mica decat cea pe care o vedem la Samsung GALAXY Note 10, sau la seria din aceasta primavara, iar asta ar trebui sa ii bucure pe unii dintre fani.

Samsung GALAXY S11 nu va ramane doar cu atat, deoarece tehnologia din spatele ecranului va fi deasemenea imbunatatita, impreuna cun oi procesoare, dar si module de memorie RAM DDR5. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie deasemenea lansat cu o baterie de capacitate mai mare, dar si cu medii de stocare UFS 3.0, mult mai performante decat cele existente in telefoane.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in primavara anului viitor, la o data pe care o vom afla in urmatoarele saptamani, dar deocamdata nu se stie clar si cand va fi pus in vanzare pentru clienti.