iPhone 12 vine cu cea mai NEASTEPTATA Schimbare Posibila

iPhone 12 va fi lansat de catre compania Apple cu cea mai neasteptata schimbare posibila, iata de ce se vor putea bucura clientii care le vor cumpara.

iPhone 12 vine cu cea mai NEASTEPTATA Schimbare Posibila

iPhone 12 va fi lansat de catre compania Apple cu cea mai mare schimbare posibila din partea companiei Apple, ca o contradictie pentru multe dintre noutatile pe care le-am aflat pana acum. Conform unui cunoscut analist asiatic, iPhone 12 va fi lansat cu Face ID si Touch ID integrate de catre compania Apple, americanii dorind sa le ofere clientilor ambele sisteme de securitate biometrica, pentru a alege ceea ce isi doresc.

iPhone 12 urmeaz sa vina cu o combinatie de tehnologii pe care mai nimeni nu o crede posibila in momentul de fata, iar asta pentru ca ambele fac acelasi lucru, si logic n-ar trebui sa fie ambele integrate. Ei bine, alte telefoane au recunoastere faciala avansata si scanarea amprentelor integrate pentru clienti, asa ca iPhone 12 ar urma sa ne aduca fix acelasi lucru, dar totul abia peste doi ani de zile, nu chiar in acest moment.

iPhone 12 vine cu cea mai NEASTEPTATA Schimbare Posibila

Apple urmeaza sa integreze Touch ID sub ecranul telefoanelor din seria iPhone 12, lucru pe care nu-l poate face acum, insa interesant este ca nu va renunta la Face ID, asa cum ne-au spus unele zvonuri. Clientii celor de la Apple cer de ceva vreme implementare Touch ID in locul Face ID, insa exista probleme cu consumul de energie al cititorului de amprente, grosimea ecranului, zona de scanare pe ecranul iPhone 12, plus rata mica de productie a componentelor.

“Ming-Chi Kuo consideră că tehnologiile de recunoaștere facială și de recunoaștere a amprentelor sunt complementare și consideră că Apple va dori să unifice experiențele. Cu toate acestea, provocările tehnologice actuale pentru lansarea componentelor sub-afișare de amprentă includ consumul de energie electrică, dimensiunea zonei de detectare, grosimea modulului de detectare și rata de producție a procesului de laminare.”

Daca Apple ar fi rezolvat aceste probleme in timp util, atunci iPhone 12 ar fi avut Touch ID integrat separat de Face ID, insa acest lucru ar trebui sa se intample abia cu viitorul model de smartphone. Apple ar urma sa foloseasca cititorul de amprente ultrasonic al Qualcomm pentru iPhone 12, nu vreo solutie proprie, sau de la alta companie, acestea dovedindu-se a functiona surprinzator de bine in telefoanele in care sunt folosite.

iPhone 12 avea anuntat faptul ca va ramane fara Face ID, insa iata ca acum aflam informatii contradictorii care ne arata o cu totul alta strategie a Apple.

5 COMENTARII

  1. Nimeni numai vrea telefoane cu ditamai notchul sau gaura mare in ecran , toti vor ecran complet , iphone se va duce maxim in jos daca continua cu notchul ala ce ocupa 15% din ecran

  2. Vedeți-vă voi de telefoanele voastre cu android!când Apple lansa iPhone cu notch toată lumea zicea că e urât în secunda doi,samsung l-au copiat!deci lăsă-ții pe alții să-și facă treaba,ca să îi copieze cei cu androi!