Huawei MATE 30 PRO. Functia UIMITOARE adusa in PREMIERA

Huawei MATE 30 PRO. O functie extrem de importanta este adusa in premiera pentru telefoanele companiei chinezesti, iata ce urmeaza sa ofere ele pentru noi.

Huawei MATE 30 PRO. Functia UIMITOARE adusa in PREMIERA

Huawei MATE 30 PRO. O functie complet uimitoare va fi adusa in premiera pentru telefoanele mobile, si va lasa intr-o foarte mare umbra toate telefoanele care sunt vandute de catre alte companii concurente. Mai exact, pentru Huawei MATE 30 PRO va fi implementat un sistem de incarcare wireless de 25W, adica acesta urmeaza sa fie mai rapid decat cel pe care iPhone il are prin cablu, iar asta va fi o schimbare extrem de importanta.

Huawei MATE 30 PRO. Incarcarea wireless la 25W din acest model de telefon este cea mai rapida oferita vreodata pentru vreun telefon mobil, iar multumita ei clientii vor putea incarca foarte rapid telefonul chiar si fara cablu. Nu se stie deocamdata ce impact urmeaza sa aiba acest sistem de incarcare wireless asupra bateriei din Huawei MATE 30 PRO, insa e destul de clar ca in cadrul companiei chinezesti exista dorinta de a inova din toate punctele de vedere.

Huawei MATE 30 PRO. Functia UIMITOARE adusa in PREMIERA

Huawei MATE 30 PRO. Chiar daca nu se stie deocamdata daca telefonul va fi lansat in toamna, din cauza sanctiunilor care impiedica licentierea Android, daca va ajunge pe piata, va veni cu inovatii foarte interesante. Xiaomi are un sistem de incarcare wireless la 20W, insa Huawei MATE 30 PRO il va depasi fara probleme, si avand in vedere ca va avea o baterie de peste 4000 mAh, aceasta schimbare era necesara pentru a oferi rapid energie pentru ea.

Huawei MATE 30 PRO. Premiera pe care urmeaza sa o aduca acest model de telefon va da startul unei noi schimbari pentru industria smartphone, iar asta pentru ca incarcarea rapida distruge toate baterirele din trecut. Anul trecut a fost anuntata incarcarea rapida la 100W, deocamdata e limitata la 55W de catre cei de la Huawei, insa incarcarea wireless va ramane mai inceata, dar chiar si asa Huawei MATE 30 PRO va intrece orice fel de iPhone.

Huawei MATE 30 PRO. In mod teoretic, lansarea acestui telefon ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an, daca Google va putea licentia Android pentru el, insa in caz contrar, lansarea va fi cu siguranta amanata.

1 COMENTARIU

  1. Niciodata nu am inteles incarcarea wireless. Ti-e lene sa bagi o mufa in tel. ? Apoi in timpul incarcarii pe cablu am imensul avantaj ca inca pot umbla la telefon si vorbi fara ca sa se intrerupa incarcarea. De ce as incarca telefonul wireles si sa nu pot sa umblu la el ?? Intreruperea incarcarii ca sa raspunzi la un apel sau sa intri pe internet face ca incarcarea sa se intrerupa si deci telefonul sa se incarce mult mai greu. De ce as face asta ??