Huawei MATE 30 PRO. Prezentare Cu o ZI inaintea LANSARII iPhone 11

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon va fi prezentat cu o zi inaintea lansarii iPhone 11, iata care sunt planurile companiei Huawei pentru lansarea sa.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentare Cu o ZI inaintea LANSARII iPhone 11

Huawei MATE 30 PRO. Fara a surprinde prea multa lume, noul model de telefon al companiei chinezesti va fi prezentat cu o zi inainte ca iPhone 11 sa fie lansat de catre cei de la Apple. Conform unor informatii neoficiale, pentru Huawei MATE 30 PRO a fost aleasa data de 19 septembrie pentru prezentare, in timp ce iPhone 11 urmeaza sa fie lansat in data de 20 septembrie, in urma unei prezentari care ar urma sa aiba loc in data de 10 septembrie.

Huawei MATE 30 PRO. Alegerea datei de 19 septembrie pentru prezentarea noului model de telefon a fost facuta special pentru a strica lansarea pe care o pregateste compania Apple, insa asta asta nu e ceva neobisnuit. Intr-un mediu atat de concurential precum pita smartphone, e de asteptat ca producatorii sa se atace reciproc in acest mod, asa ca Huawei MATE 30 PRO va veni pe 19 septembrie in Berlin, dar lansarea va fi in octombrie.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentare Cu o ZI inaintea LANSARII iPhone 11

Huawei MATE 30 PRO. Marea intrebare este daca noul model de telefon va fi lansat cu Android sau Harmony OS, noul sistem de operare inlocuitor pe care chinezii de la Huawei il pregatesc de cativa ani. E foarte posibil ca Huawei MATE 30 PRO sa nu fie certificat de catre Google pentru a folosi Android, iar asta ar obliga chinezii sa foloseasca Harmony OS in telefoanele lor, ceea ce ar fi o problema uriasa, pentru ca nimeni nu-l vrea dincolo de China.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de sistemul de operare, telefonul va avea o camera cvadrula integrata, un nou chip Kirin 985, mai multa memorie RAM, medii de stocare mai rapide, incarcare wireless mai rapida. Bateria din Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa fie deasemenea de capacitate mai mare, si desigur ca vor exista diverse imbunatatiri software pentru telefon, dar mai multe vom afla abia pe masura ce ne apropiem de data de 19 septembrie.

Huawei MATE 30 PRO. Nu se stie deocamdata daca pretul telefonului va creste, insa daca va fi lansat cu Harmony OS, e improbabil ca acest lucru sa se intample pentru a nu instraina si mai mult clientii.