Huawei MATE 30 PRO. SECRETUL MAJOR Dezvaluit pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Iata ce secret major al telefonului a fost dezvaluit pentru prima oara inainte de lansarea oficiala, iata ce se ascunde pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO. SECRETUL MAJOR Dezvaluit pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Un secret foarte important al telefonului este dezvaluit pentru utilizatorii din lumea intreaga, si asta cu nu atat de mult timp inainte de lansarea oficiala a noii serii de produse. Mai jos puteti vedea o poza a Huawei MATE 30 PRO facuta intr-un metrou din China, si vorbim despre un prototip care este foarte bine ascuns astfel incat design-ul sau final sa nu fie dezvaluit pentru lumea intreaga inainte de lansarea oficiala.

Huawei MATE 30 PRO. Important aici este felul in care este protejata carcasa si camera noului telefon, ia dupa cum puteti vedea, acolo este ascuns design-ul pe care chinezii l-au pregatit pentru clientii din lumea intreaga. Pana acum au aparut diverse teorii care sugerau faptul ca Huawei MATE 30 PRO va avea o camera cu forma rotunda, sau patrata, insa niciuna dintre ele nu a prevalat, in ciuda unui numar destul de mare de dezvaluiri care au aparut pana acum.

Huawei MATE 30 PRO. SECRETUL MAJOR Dezvaluit pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. SECRETUL MAJOR Dezvaluit pentru Telefon foto

Huawei MATE 30 PRO. Acum putem vedea ca prototipul se potriveste surprinzator de bine cu ceea ce am vazut deja intr-o carcasa fabricata de catre un producator de accesorii din China pentru telefon. Puteti vedea ca zona acoperita in carcasa acestui prototip se potriveste foarte bine cu design-ul carcasei, iar aici includem si acel flash LED din partea stanga a carcase, deci design-ul pare sa fie cel dezvaluit de catre producatorul de accesorii.

Huawei MATE 30 PRO. Cu o camera quad si senzorii de imagine pozitionati circular in carcasa, telefonul va fi cu adevarat surprinzator, si va iesi in evidenta indiferent unde va fi amplasat pentru prezentare. Design-ul in sine repreznta si o indepartare de actualele design-uri folosite pentru telefoane, iar Huawei MATE 30 PRO ar putea avea si noi componente importante implementate pentru a inregistra si poze mult mai bune.

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul va fi prezentat fie in cursul lunii viitoare, sau in octombrie, dar deocamdata nu e 100% clar ce se va intampla