PREMIERA din Samsung GALAXY S11 care va ULUI Intreaga Lume

Samsung GALAXY S11 are anuntata o premiera uluitoare pentru toti fanii care asteapta lansarea, si se recomanda inclusiv evitarea cumpararii Samsung GALAXY Note 10.

PREMIERA din Samsung GALAXY S11 care va ULUIT Intreaga Lume

Samsung GALAXY S11 are anuntata o premiera extrem de importanta inainte de a fi lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vorbim despre o schimbare prezentata ca fiind ceva complet nemaivazut. informatia vine de la un cunoscut leaker de informatii despre telfeoane nelansate, iar el sustine pentru cel putin a doua oara faptul ca Samsung GALAXY S11 va avea parte de o noua camera cu o schimbare complet uimitoare.

Samsung GALAXY S11. Noua camera pregatita pentru telefon este atat de impresionanta incat el recomanda inclusiv evitarea cumpararii Samsung GALAXY Note 10 de catre fanii coreenilor, ceva ce chiar surprinde. Nu se stie deocamdata care este schimbarea majora din camera Samsung GALAXY S11, insa s-a spus acum cateva saptamani bune ca urmeaza sa fie schimbat intregul ansamblu de camere, inclusiv senzorii de imagine din telefon.

PREMIERA din Samsung GALAXY S11 care va ULUI Intreaga Lume

Avand in vedere ca Samsung isi produce proprii senzori de imagine pentru camerele telefoanelor sale, e usor de inteles de ce Samsung GALAXY S11 poate fi lansat cu module proprii ale coreenilor, si nu de la alte companii. In ceea ce priveste imbunatatirile tehnologice, deocamdata nu se stie nimic in legatura cu schimbarile pe care Samsung GALAXY S11 le va avea pentru camere, dar ele sunt anuntate ca fiind extrem de importante, din nou.

Daca Samsung GALAXY Note 10 este “regele” telefoanelor in materie de camere, iar acum se recomanda evitarea sa pentru a cumpara Samsung GALAXY S11, atunci e destul de clar ca modificarile vor fi extrem de mari. Este de asteptat ca imbunatatirile sa duca Samsung GALAXY S11 deasupra oricaror noi modele de telefoane care vor fi lansate in primavara anului viitor pe piata, dar totul depinde de ceea ce va fi anuntat in acea perioada.

Samsung GALAXY S11 este in proces de dezvoltare deja, deci unele dintre noutatile sale vor fi dezvaluite incetul, cu incetul, inainte de prezentarea oficiala ce va avea loc in luna martie a anului viitor, inainte de lansare.