Huawei MATE 30 Apare in IMAGINI cu o Noua Camera CIUDATA

Huawei MATE 30 apare in imagini noi astazi care prezinta noul design pe care camera il va oferi pentru clientii care sunt decisi sa il cumpere in toamna.

Huawei MATE 30 Apare in IMAGINI cu o Noua Camera CIUDATA

Huawei MATE 30 are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta care ne dezvaluie in premiera ceea ce pare a fi noua camera surprinzatoare pe care chinezii au pregatit-o pentru clientii din lumea intreaga. Puteti vedea in imaginile de mai jos cam ce anume a pregatit compania chinezeasca Huawei pentru Huawei MATE 30, dar design-ul ar urma sa fie similar inclusiv pentru Huawei MATE 30 Pro in momentul in care va fi lansat pentru clienti.

Huawei MATE 30 este versiunea de clasa medie din oferta companiei chinezesti, deci nu va beneficia de noutatile importante pentru camera pe care le vom vedea in versiunea Pro, aflata acum in dezvoltare. Huawei MATE 30 va avea tot o camera cvadrupla, la fel ca versiunea Pro, insa cel mai probabil va avea senzori de imagine inferiori, iar forma ansamblului este dreptunghiulara.

Huawei MATE 30 Apare in IMAGINI cu o Noua Camera CIUDATA

Huawei MATE 30 Apare in IMAGINI cu o Noua Camera CIUDATA camera
Noul design al Huawei MATE 30 pentru camera si carcasa.

Din ceea ce am vazut pana acum, Huawei MATE 30 Pro va avea o camera circulara cu patru senzori de imagine, astfel ca ideea de a folosi una dreptunghiulara are menirea de a diferentia telefoanele. Desigur ca si felul in care sunt asezate componentele in interiorul carcasei Huawei MATE 30 este diferit in comparatie cu ceea ce va exista in versiunea Pro, iar asta va conta foarte mult pentru modul in care sunt folosite telefoanele.

Detalii clare privind specificatiile camerelor care vor fi folosite in Huawei MATE 30 nu exista deocamdata, dar asta n-ar trebui sa mire, pentru ca lansarea nu e tocmai chiar atat de aproape, dupa cum prea bine stiti. Pe de alta parte, pe masura ce ne apropiem de lansare, Huawei MATE 30 va avea mai multe dintre noutati dezvaluite, impreuna cu cele pentru versiunea Pro, astfel ca ne asteapta cateva saptamani extrem de interesante in toamna.

Huawei MATE 30 va fi pus in vanzare in acelasi timp cu versiunea Pro, insa desigur ca va avea specificatii inferioara, si va avea preturi mult mai mici, iar pe 19 septembrie ar trebui sa vedem toate noutatile.