iPhone 11 Pro Max are Cel mai BUN ECRAN de Telefon din ISTORIE

iPhone 11 Pro Max are cel mai bun ecran de telefon din istorie, iata cat de impresionati au fost expertii de calitatea pe care o ofera noul smartphone Apple.

iPhone 11 Pro Max are Cel mai BUN ECRAN de Telefon din ISTORIE

iPhone 11 Pro Max are cel mai bun ecran de telefon din istoria smartphone, expertii de la DisplayMate avand ocazia de a testa telefonul, iar concluzia lor este una perfect normala, asa cum ne si asteptam. Desi din punct de vedere fizic, ecranul din iPhone 11 Pro Max este identic cu cel din Samsung GALAXY Note 10 Plus, software-ul folosit de Apple este diferit, iar asta il pune deasupra telefonului coreenilor, care pana acum era rege din acest punct de vedere.

iPhone 11 Pro Max intrece Samsung GALAXY Note 10 Plus din aproape toate punctele de vedere pentru a fi clasificat de catre cei de la DisplayMate ca avand cel mai bun ecran, iar asta spune foarte multe despre el. DisplayMate spune ca iPhone 11 Pro Max ofera o experienta de folosire considerabil superioara fata de cea existenta in cazul telefoanelor mobile concurente, deci Apple a reusit sa foloseasca ecranele Samsung chiar mai bine decat coreenii.

iPhone 11 Pro Max are Cel mai BUN ECRAN de Telefon din ISTORIE

iPhone 11 Pro Max obtine o acuratete a culorilor de 0.9 JNCD, deci imposibil de distins de perfectiune, chiar superioara fata de cea oferita de catre televizoarele 4K, tablete, laptop-uri, sau monitoare pentru caltulatoare. Luminozitatea maxima oferita de catre ecranul iPhone 11 Pro Max atinge 770, un nou record pentru DisplayMate, plus 820 nits pentru redarea de iagini la un nivel tipic de 50% de luminozitate, depasind si iPhone XS Max cu 17%.

“Performanțele de afișare iPhone 11 Pro Max includ precizia culorii absolute la un 0.9 JNCD foarte impresionant, care nu este vizibil de la perfect și aproape sigur, mult mai bine decât Smartphone-ul, televizorul 4K UHD, tableta, laptopul și monitorul computerului. IPhone 11 Pro Max are, de asemenea, o luminozitate maximă înregistrată pe ecran complet de 770 nits și 820 nits pentru nivelul mediu obișnuit de imagine de 50%, care este aproximativ dublul celor mai multe smartphone-uri de înaltă calitate. În comparație cu iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max are o serie de îmbunătățiri notabile, inclusiv 17% mai mare luminozitate maximă a ecranului complet și eficiență energetică de afișare cu până la 15% mai mare.”

iPhone 11 Pro Max are inclusiv o eficienta energetica cu 15% mai buna decat cea oferita de catre ecranul iPhone XS Max, iar asta ajuta telefonul sa obtina autonomia foarte buna pentru care tot este laudat. iPhone 11 Pro Max reuseste sa uimeasca din toate punctele de vedere cu ecranul, exact precum modelele de anul trecut, sau de anul anterior, punand seria deasupra tuturor celorlalte existente in acest moment pe piata.

iPhone 11 Pro Max are in ecran cea mai scumpa componenta din intregul ansamblu, dar asta il ajuta sa se plaseze deasupra tuturor celorlalte modele de telefoane de pe piata.