PROBLEMA Samsung GALAXY S11 care ii va SUPARA pe Clienti

Samsung GALAXY S11 are o problema care ii va supara pe foarte multi dintre clientii care vor dori sa cumpere noile modele de telefoane ale companiei Samsung.

Samsung GALAXY S11 problema clienti

Samsung GALAXY S11 este viitoarea serie de telefoane pe care compania coreeana Samsung o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar din pacate ea vine cu o problema care ii va supara pe unii dintre clientii sai. Mai exact, vorbim despre o faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre cei de la Samsung in mai multe modele care au specificatii diferite, asa cum s-a mai intamplat, iar asta in ciuda zvonurilor din 2019.

Samsung GALAXY S11 era anuntat de catre unii ca fiind pregatit pentru lansare cu aceeasi camera pentru modelul standard, si cel Plus, insa se pare ca va exista cel putin o diferenta pentru ea. Mai exact, e foarte posibil ca Samsung GALAXY S11 Plus sa aiba un senzor de imagine in plus in comparatie cu versiunea standard, ceea ce desigur ca nu va fi pe placul multor clienti.

PROBLEMA Samsung GALAXY S11 care ii va SUPARA pe Clienti

Samsung GALAXY S11 ar putea fi pus in vanzare fara acel senzor de imagine periscop, telephoto, pe care vi l-am prezentat ieri, acesta putand fi rezervat doar pentru versiunea Plus a dispozitivului. Aceasta diferenta pare minora, insa in realitate vorbim despre ceva ce va conta atat la pret, cat si la experienta de care vor avea parte cei care vor cumpara Samsung GALAXY S11, si lumea dorea ca anul acesta lucrurile sa fie cu mult mai diferite.

Samsung GALAXY S11 va avea un ecran mai mic si o baterie mai mica decat versiunea Plus, dar asta e perfect normal, insa clientii sperau sa nu mai existe diferente pentru camera, asa cum nu exista in iPhone 11 Pro. Din pacate se pare ca pentru seria Samsung GALAXY S11 nu poate fi oferit asa ceva, poate si pentru ca nu exista suficient loc pentru a implementa in ambele modelea ceeasi senzori de imagine pentru camera, si asta nu e grozav.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in data de 18 februarie, dupa cum prea bine stiti deja, insa lansarea oficiala ar urma sa aiba loc abia undeva prin luna martie, fara ca vreo data sa fie dezvaluita inca.