DACIA Duster 2022: Vestea Proasta, ce Nu vor Primi Clientii

DACIA Duster 2022 incompatibil

DACIA Duster 2022 este testat in momentul de fata pe drumurile publice de catre cei de la DACIA pentru a fi lansat undeva pe la inceputul anului viitor, in urma unei prezentari care va avea loc in a treia parte a acestui an. DACIA Duster 2022 este o versiune facelift a modelelor actuale, si asta in conditiile in care cei de la DACIA n-au mai actualizat gama de SUV-uri din Romania de ceva vreme, iar acum vor sa o faca tot in stilul propriu, fara ceva ce vor romanii.

DACIA Duster 2022 va avea parte de o serie de schimbari foarte interesante pentru versiunea facelift care va fi lansata anul viitor, insa din pacate printre ele nu se numara si integrarea unei motorizari hibride. V-am mai spus ca acest lucru este improbabil pentru masinile celor de la DACIA, si vedem ca acest lucru se dovedeste a fi 100% adevarat pentru ca nu DACIA Duster 2022 va fi primul model hibrid din gama producatorului, ci inlocuitorul Lodgy si Logan MCV.

DACIA Duster 2022: Vestea Proasta, ce Nu vor Primi Clientii

DACIA Duster 2022 nu are cum sa fie lansata intr-o versiune hibrida pentru ca este facuta pe o platforma veche care nu poate fi adaptata pentru ca o versiune hibrida sa fie lansata pentru clientii din toata lumea. Aceasta schimare majora este pregatita nu pentru DACIA Duster 2022, ci pentru DACIA Duster 3, si poate Bigster, ambele urmand a fi facute pe o platforma CMF-B, care este folosita de Renault pentru o serie de modele hibride proprii, chiar de ceva vreme.

DACIA Duster 2022 va avea schimari pentru design, atat interior, cat si exterior, plus probabil cateva modificari pentru componentele interne, dar dincolo de asta nu vom vedea ceva cu adevarat spectaculos. E foarte posibil ca DACIA Duster 2022 sa aiba si unele dotari noi oferite de catre cei de la DACIA, insa din nou nu vorbim despre lucruri spectaculoase care sa fie gandite pentru clientii din toata Romania, din pacate pentru noi, ci doar despre modificari minore.

DACIA Duster 2022 ar putea fi totusi mai scumpa decat modelele lansate anterior aparitiei sale, insa despre asta vom afla mai multe abia cand noile modele de masini vor fi lansate in mod oficial.