DACIA Duster 2022: Modele EXCLUSIVE Anuntate in mod Oficial

DACIA Duster 2022 lansare

DACIA Duster 2022 este o extindere a seriei facelift lansata luna aceasta de catre cei de la DACIA pentru clientii din toata lumea, producatorul roman dorind sa le ofere clientilor noi motive sa-i cumpere masinile. Vorbim despre versiuni speciale a noilor modele facelift ale SUV-ului romanesc, DACIA Duster 2022 fiind versiuni speciale pentru Romania si restul tarilor din Europa, insa se pare ca producatorul roman s-a gandit sa imparta totul intre tarile europene.

DACIA Duster 2022 a fost anuntat in mod oficial de catre cei de la DACIA pentru toti clientii care se gandesc sa cumpere nou model de SUV, iar aceste versiuni vin ca surprize complet neasteptate, pana la urma. Vorbim despre o versiune Extreme a DACIA Duster 2022, aceasta fiind anuntata ca urmand a fi pusa in vanzare pentru mai toata Europa, excluzand Romania, distributia sa fiind programata sa inceapa in cursul anului 2022, desi nu se stie clar cand.

DACIA Duster 2022: Modele EXCLUSIVE Anuntate in mod Oficial

DACIA Duster 2022 va fi vanduta in versiunea Extreme cu echiparile modelului Prestige, adica va avea cotiera oferita standard, climatizare automata, sistem multimedia cu ecran de 8 inch si conectivitate WiFi. Versiunea Extreme a DACIA Duster 2022 va putea fi vopsita in culorile alba, neagra, gri, ablastra, portocaliu, cu denumirile pompoase specifice, ea avand si jante din aliaj vopsite in culoarea negra, plus diverse elemente decorative pentru caroserie.

DACIA Duster 2022 va fi oferita in Romania intr-o versiune Urban care poate fi cumparata cu nivelurile de echipare Confort sau Prestige, iar preturile incep de la 13.900 de euro, cu TVA. Acest model special al DACIA Duster 2022 va fi livrat in Romania inclusiv cu o trotineta electrica, astfel ca se promoveaza evitarea folosirii masinilor, pe cat posibil, insa preturile pot fi substantial mai mari in functie de dotarile alese, dar si de motorizarea dorita de catre clienti.

DACIA Duster 2022 ar putea costa in versiunea Extreme chiar si peste 23.000 de euro, avand in vedere ca versiunea Prestige este foarte scumpa, astfel ca e bine sa fiti pregatiti pentru preturi foarte mari, in final.