DACIA Logan 3: Probleme Serioase ce Afecteaza si Alte Modele

DACIA Logan 3 intarzieri

DACIA Logan 3 este unul dintre cele mai importante modele de masini pe care compania romaneasca le-a lansat la inceputul acestui an pentru clientii din Romania si toata Europa, iar dupa cum stiti, el a venit cu multe schimbari. Aceste schimbari grozave pe care DACIA Logan 3 le-a adus au la baza modernizarea facuta de catre cei de la DACIA pentru seria de masini, aceleasi venind inclusiv pentru Sandero 3, iar Duster 2021 va avea unele deasemenea.

DACIA Logan 3 are in momentul de fata productia substantial afectata de catre criza globala de microchip-uri, aceasta blocand deja productia la fabrica de la Mioveni in cel putin doua randuri. Producatorii auto din toata lumea au serioase probleme din cauza acestei crize globale, iar cum DACIA Logan 3 e o masina foarte populara, problemele de productie sunt ceva foarte serios, si ar putea afecta substantial vanzarile pentru automobile in intreaga lume in 2021.

DACIA Logan 3: Probleme Serioase ce Afecteaza si Alte Modele

DACIA Logan 3 nu e singurul model afectat, ci inclusiv Sandero 3, Duster 2021, dar si noul Logan MCV, toate avand probleme din cauza lipsei chip-urilor care sunt folosite pentru componentele lor interne. Problema este ca aceasta criza nu se va termina prea curand, iar asta desi presedintele Acer pentru Asia e increzator ca din T2 2021 lucrurile vor reveni la normal, problema e mult mai complicata din cauza uriasului lant de distributie care aduce componente si pentru masini ca DACIA Logan 3.

DACIA Logan 3 ar putea avea productia reintrata in normal undeva pe la finalul anului 2021, daca se va termina intr-adevar criza chip-urilor, dar in caz contrar, ar putea fi greu de gasit prin reprezentante. DACIA Spring e deasemenea afectata, separat de celelalte modele noi, cei de la DACIA anuntand deja acest lucru, astfel ca nu e exclus sa mai vedem opriri de productie la Mioveni, care vor afecta DACIA Logan 3, Sandero 3, si celelalte modele noi pregatite de lansare.

DACIA Logan 3 este deocamdata disponibila in anumite cantitati in Romania, si alte zone de pe glob, dar e foarte posibil ca modelele personalizate de clienti sa fie fabricate mai greu, sau deloc.