DACIA Duster 2021: Noua Data de Lansare si Motivul Amanarii

DACIA Duster 2021 amanarea

DACIA Duster 2021 este noul model de SUV pe care cei de la DACIA l-au confirmat deja in mod oficial pentru lansare clientilor din toata Europa, iar conform informatiilor venite de la presa francesa, data de lansare e schimbata. Initial presa din Franta ne-a spus ca DACIA Duster 2021 ar fi trebuit sa fie prezentat in aprilie, dar acest lucru s-a schimbat, astfel ca acum asteptam lansarea noului model in luna iunie, la peste o luna distanta.

DACIA Duster 2021 este asteptat de multa lume, mai ales ca actuala serie nu a mai fost actualizata de foarte multa vreme, deci e nevoie de imbunatatiri pentru ca vanzarile sa ramana mari. DACIA Duster 2021 va fi prezentat in mod oficial in luna iunie, dar promovarea si vanzarile vor incepe abia undeva prin toamna, adica la destul de mult timp distanta, insa cei de la DACIA sunt obligati sa actioneze in acest mod pentru a-si putea vinde noul model de SUV.

DACIA Duster 2021: Noua Data de Lansare si Motivul Amanarii

DACIA Duster 2021 a avut lansarea amanata de catre cei de la DACIA din cauza unei probleme globale care a fortat deja suspendarea productiei la uzina din Mioveni de doua ori. Lipsa semiconductorilor a fost principalul motiv din cauza caruia DACIA Duster 2021 a avut lansarea amanata o data de catre cei de la DACIA, si nu e exclus nici ca in iunie sa nu fie prezentata din moment ce situatia nu s-a imbunatatit, iar producatorii au in continuare mari probleme.

DACIA Duster 2021 este modelul facelift al seriei de SUV-uri din actuala generatie, cei de la DACIA pregatind o serie de schimbari foarte interesante pentru masini, dar nu va asteptati la modificari majore. DACIA Duster 2021 va avea suficiente noutati incat sa atraga atentia oamenilor si sa mai creasca usor vanzarile, insa e greu de spus daca va putea ramane in top pana in 2024, cand ar trebui sa fie lansat DACIA Duster 3, masina care va fi complet schimbata.

DACIA Duster 2021 ar putea fi usor mai scumpa decat modelele actuale din cauza schimbarilor pe care cei de la DACIA le vor implementa, dar nu se stie cat de mari vor fi diferentele.