DACIA Duster 2021: VIDEO cu Primele Imagini Fara Camuflaj

DACIA Duster 2021 este modelul facelift al SUV-ului la care DACIA lucreaza de ceva vreme pentru clientii din toata lumea, si pe care vrea sa il lanseze in mod oficial in cursul acestui an. V-am spus zilele trecute ca lansarea DACIA Duster 2021 a fost amanata din cauza problemelor cu stocurile de semiconductori pentru componente dedicate masinii, iar acum vedem un nou video spion care ne arata primele imagini ale masinii fara vreun camuflaj.

DACIA Duster 2021 apare mai sus exact asa cum va ajunge si pe strazile din intreaga lume, intr-o versiune nu foarte mult modificata in raport cu modelele care circula in momentul de fata pe drumurile publice. Puteti vedea de la bun inceput faptul ca DACIA Duster 2021 urmeaza sa aiba noile faruri de la Logan 3, cele in forma literei Y, impreuna cu mici modificari pentru partea frontala, asa cum ne-au spus si zvonurile aparute in saptamanile anterioare.

DACIA Duster 2021: VIDEO cu Primele Imagini Fara Camuflaj

DACIA Duster 2021 apare in aceste imagini pentru ca materialele de promovare pentru lansarea masinii au fost filmate in Tenerife, Spania, in cursul saptamanilor trecute, si asa noi vedem versiunea finala a masinii. DACIA Duster 2021 va avea separat de faruri si noi jante, impreuna cu noi culori pentru caroserie, precum cea pe care o vedeti in clipul video de mai sus, stopurile fiind deasemenea modificate impreuna cu o parte din spatele masinii.

DACIA Duster 2021 nu va avea modificari majore la interior, separat de includerea noului sistem de infotainment din modelele Logan 3, astfel ca n-ar trebui sa aveti asteptari prea mari din acest punct de vedere. Pe de alta parte, DACIA Duster 2021 va avea din nou o cutie de viteze cu dublu ambreiaj, iar asta ar trebui sa faca experienta de condus una mult mai buna, insa desigur ca doar modelele scumpe o vor avea disponibila ca dotare.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie lansata pentru clienti in luna iunie, dar vanzarile ar putea incepe mult mai tarziu decat atat, poate chiar undeva prin toamna acestui an.