DACIA Duster 2021: Schimbarea Mare la care Nu ne Asteptam

DACIA Duster 2021 emblema

DACIA Duster 2021 este urmatorul model de SUV pe care cei de la DACIA il vor lansa pentru clientii din intreaga lume, o serie de noutati interesante urmand a fi disponibile pentru noi, dar in numar detul de redus. Printre ele s-ar putea numara inclusiv o schimbare destul de mare la care nimeni nu se astepta chiar atat de devreme, insa care ar putea fi facuta de catre DACIA ca parte a unui plan mult mai important ce vizeaza automobilele din toata lumea.

DACIA Duster 2021 este programata pentru a fi lansata in data de 22 iunie, daca este sa dam crezare zvonurilor venite de la presa din franta, insa aceasta schimbarea ar urma sa fie anuntata mai devreme. Mai exact, cei de la DACIA se pregatesc sa anunte pe 17 iunie o schimbare a identitatii vizuale pentru brand si masini, inclusiv un nou logo, care a fost prezentat impreuna cu Bigster, iar el ar putea fi folosit inclusiv in DACIA Duster 2021 de companie.

DACIA Duster 2021: Schimbarea Mare la care Nu ne Asteptam

DACIA Duster 2021 emblema noua

DACIA Duster 2021 este testata pe drumurile publice, a ajuns inclusiv la unii parteneri ai celor de la DACIA, insa fara vreun nou logo sub capota, dar asta nu inseamna ca el nu va fi inlocuit. Ca parte a schimbarii identitatii vizuale a celor de la DACIA, masinile noi lansate de catre companie vor veni si cu un nou logo, astfel ca DACIA Duster 2021 ar putea fi chiar prima in care am putea vedea aceasta schimbare mare pe care producatorul vrea sa o faca.

DACIA Duster 2021 va avea destule noutati pentru a fi o masina interesanta, insa schimbarea emblemei ar fi ceva care probabil ca va surprinde destul de multa lume. Nu ulti au laudat noul logo pe care DACIA l-a gandit pentru masinile sale, iar daca DACIA Duster 2021 il va avea, atunci vom afla si primele impresii serioase cu privire la felul in care va fi perceput de catre clientii care vor dori sa cumpere viitoarele modele de masini ale grupului.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie lansat pe 22 iunie, la 5 zile dupa dezvaluirea schimbarilor pentru imaginea DACIA, insa in reprezentante masinile ar putea ajunge mult mai tarziu decat atat.