DACIA Logan 3: Decizia Oficiala cu Impact Mare pentru Masina

DACIA Logan 3 refuz

DACIA Logan 3 este cel mai nou model de sedan pe care DACIA l-a lansat pentru clientii din Europa cu doar cateva luni in urma, el fiind extrem de popular in randul foarte multor fani ai brand-ului. Popularitatea DACIA Logan 3 i-a surprins chiar si pe cei de la DACIA, care pentru o perioada de timp au avut probleme cu productia si livrarea acestor modele, insa acum lucrurile par sa fi revenit totusi intr-un oarecare normal desi o decizie importanta a fost luata.

DACIA Logan 3 este vanduta in mod oficial in multe tari din Europa, insa in mod interesant Franta nu se afla printre ele, acolo cei de la Renault preferand sa vanda modelele sub brand propriu. DACIA Logan 3 nu mai este vanduta in Franta pentru ca Renault pune accent mai mare pe modelele sale care oricum inregistrau vanzari mai bune decat modelele Logan care fusesera disponibile pana in 2021 pentru clienti, astfel ca s-a eficientizat putin oferta grupului.

DACIA Logan 3: Decizia Oficiala cu Impact Mare pentru Masina

DACIA Logan 3 poate fi cumparata de la diversi importatori de catre francezii interesati sa detina aceasta masina, insa oficial cei de la DACIA si Renault nu vand acest model pentru francezi. Desigur ca DACIA Logan 3 este vanduta in Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, deci tarile din jurul Frantei, insa francezii trebuie sa se bazeze pe solutii neoficiale pentru a putea intra in posesia unei asemenea masini a grupului din Romania.

DACIA Logan 3 este vanduta usor mai scump de catre acesti importatori in comparatie cu pretul la care masina este distribuita in alte tari, dar asta e normal din moment ce ea nu vine pe cai oficiale. Decizia pe care DACIA si Renault au luat-o a surprins multa lume, iar asta pentru ca desi modelele anterioare s-au vandut prost, modelul nou cu foarte multe schimbari majore ar putea avea totusi o evolutie complet diferita pentru clientii din Europa.

DACIA Logan 3 face concurenta serioasa pentru diverse alte brand-uri de masini, insa chiar si asa, in momentul de fata pare totusi improbabil ca ea sa ajunga la vanzare in Franta.