DACIA Duster 2021: Primul Model SPECIAL este Dezvaluit Deja

DACIA Duster 2021 prestigios

DACIA Duster 2021 este noul model de SUV pe care DACIA l-a dezvaluit in mod oficial pentru clientii din toata lumea, iar desi masina nu a fost inca lansata in reprezentante, iata ca aflam deja despre un model complet nou. Vorbim despre o versiune speciala a DACIA Duster 2021 care a fost descoperita inainte ca masina sa fie lansata efectiv in reprezentante si vorbim despre un model care este echipat cu cam tot ceea ce si-ar putea dori un client.

DACIA Duster 2021 este o versiune facelift a SUV-ului pe care DACIA il vinde de foarte multi ani deja, masina avand o serie de dotari noi si impresionante, dar nu toate versiunile vor avea si toate dotarile. Versiunea despre care vorbim acum se numeste Prestoge + Up & Go, ea urmand a costa 18.400 de euro, dar macar acest model al DACIA Duster 2021 va veni cu tot ceea ce ar trebui sa ofere producatorul roman mai bun pentru clientii din toata lumea.

DACIA Duster 2021: Primul Model SPECIAL este Dezvaluit Deja

DACIA Duster 2021 in versiunea aceasta speciala va fi oferit doar in versiuni care au motorizari pe benzina + GPL si diesel, deci nu va exista o versiune strict cu motor pe benzina disponibila pentru clienti. Mai mult decat atat, vorbim doar despre cutie de viteze manuala pentru aceasta versiune a DACIA Duster 2021, dar si doar despre tractiune 4×2, deci nu se vor putea bucura clientii de tractiune integrala pentru acest model de SUV special gandit de companie.

DACIA Duster 2021 va costa 18.100 de euro in versiunea pe GPL si 21.100 de euro in versiunea diesel, dar macar in acesti bani vor fi oferite toate dotarile posibile pentru aceste modele de masini. Versiunea diesel a DACIA Duster 2021 va fi intr-adevar scumpa pentru aceste masini pe care le vinde DACIA, insa partea buna este ca macar clientii vor beneficia de tot ceea ce ar putea comanda de la compania romaneasca in materie de dotari pentru masinile sale.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie lansata in reprezentante in septembrie, dar asta numai daca productia va decurge cum trebuie, iar angajatii vor primi ajutorul de care au nevoie.