DACIA Duster 2021: Vestile GROZAVE cu Impact pentru Noul SUV

DACIA Duster 2021 solutie

DACIA Duster 2021 este urmatorul model important de masina pe care cei de la DACIA l-au anuntat deja in mod oficial pentru toata lumea inca din cursul lunii trecute, iar lansarea sa nu e foarte departe. In septembrie ar urma sa aiba loc lansara DACIA Duster 2021 pentru clientii din toata lumea, dar din pacate diverse informatii aparute pana acum anuntau o serie de probleme foarte serioase cu procesul de fabricare din cauza lipse chip-urilor pentru componente.

DACIA Duster 2021 a fost in centrul unor zvonuri importante care anuntau faptul ca noul model de masina ar putea fi pus in vanzare de catre cei de la DACIA chiar fara unele dintre componentele principale, doar pentru a putea fi vanduta. Asta s-a intamplat deja cu modelele actuale ale Duster, care au fost livrate catre clienti fara anumite componente doar pentru a putea ajunge la ei si a nu avea livrarile amanate, iar in cazul DACIA Duster 2021 era anuntat fix acelasi lucru.

DACIA Duster 2021: Vestile GROZAVE cu Impact pentru Noul SUV

DACIA Duster 2021 ar putea avea totusi parte de o evolutie complet diferita, iar asta pentru ca noi informatii aparute in cursul acestei saptamani ne spun faptul ca situatia privind chip-urile pentru componente se va imbunatati. Companiile chinzesti urmeaza sa preia o parte din productia pe care taiwanezii nu o pot onora pentru a livra chip-uri catre industria auto, astfel ca DACIA Duster 2021 ar trebui sa poata fi lansata fara vreun compromis in materie de componente.

DACIA Duster 2021 ar urma sa fie lansat cu unele dotari noi de la Logan 3, nu foarte multe, dar suficiente pentru a avea nevoie de mai multe chip-uri pentru fabricarea in conditii optime. Cei de la DACIA n-au spus nimic despre aceasta situatie, insa Renault a luat decizia de a livra anumite modele fara unele componente, si acelasi lucru era zvonit pentru modelele Duster actuale, dar se pare ca pentru DACIA Duster 2021 situatia ar putea fi diferita, in bine.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa intre in productie in saptamanile urmatoare, iar lansarea in reprezentante ar putea avea loc prin septembrie, dar totul este variabil si depinde de obtinerea de chip-uri pentru componente.