DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA pentru Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 rosie

DACIA Logan 3 este unul dintre cele mai populare modele de masini pe care DACIA le vinde in diverse tari din Europa, el avand parte de vanzari bune in Romania, dar si in alte cateva tari europene. Lansarea DACIA Logan 3 a venit cu foarte multe surprize pentru clientii din toata lumea, dar si cu o decizie oficiala la care mai nimeni n use astepta, mai ales ca ea nu era tocmai una la care s-ar fi gandit chiar atat de multi dintre cei care sunt interesati de masina.

DACIA Logan 3 a fost alnsata cu extrem de multe schimbari pe partea de dotari, multe componente moderne fiind integrate in masina pentru a imbunatati experienta, dar si creste siguranta. In ciuda schimbarilor bune pe care DACIA Logan 3 le aduce, exista totusi si o modificare pe care nu chiar toata lumea o apreciaza, mai exact eliminarea culorii rosii dintre cele care pot fi alese de catre clienti pentru masina, iar asta a ridicat multe semne de intrebare.

DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA pentru Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 este disponibila in momentul de fata pentru achizitie in 7 culori, una oferita gratuit si alte 6 optionale, dar cea rosie oferita pentru modelele anterioare nu mai este disponibila, din pacate. Nu se stie cate dintre modelele DACIA Logan de generatie anterioare au fost comandate in versiune de culoare rosie, iar eliminarea sa pentru DACIA Logan 3 a avut cel mai probabil la baza faptul ca interesul vis-a-vis de aceasta culoare nu a fost totusi chiar atat de mare.

DACIA Logan 3 vine in alte culori interesante pentru clienti, iar asta impreuna cu alte dotari importante care pot fi comandate de catre clientii care sunt dornici sa cumpere masinile cu cat mai multe optiuni utile. Avand in vedere ca a fost eliminata culoarea rosie pentru DACIA Logan 3 chiar din momentul in care masina a fost lansata, nu e exclus ca ea sa revina intr-o versiune facelift, dar deocamdata nimeni nu stie ceva in legatura cu asta.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata din Romania, dar si din alte tari din Europa, ea lipsind totusi din piete importante precum cele din Germania sau Franta, unde se pare ca nu vor reveni curand.